Targetul liberalilor călărăşeni, la alegerile parlamentare: trei deputaţi şi un senator

v-iliutaPregătirea  alegerilor parlamentare,  din 11 decembrie, a intrat în linie dreaptă, pentru liberalii călăraşeni care  au  început, deja, precampania electorală. Aceştia au  strâns  cele 26.000 de semnături pe care partidul le-a cerut de la centru.  Aşa cum a precizat liderul liberal, Vasile Iliuţă , candidaţii cu care PNL va veni în faţa călărăşenilor sunt: Raluca Surdu, Dan  Motreanu, Liviu Tomoiagă,  Vasile Nedelcu( la Camera Deputaţilor), iar,  la Senat , Marian Drăgan şi Răducu Filipescu.  Numai că  noile schibări survenite la nivelul conducerii PNL, de la nivel central, vor avea şi unele repercusiuni asupra componenţei listei candidaţilor călărăşeni.

,,După cum se cunoaşte, Vasile Blaga fost chemat la DNA, a fost învinuit,  pus  sub control judiciar şi  s-a retras din conducerea PNL  şi  din  competiţia electorală,  din 11 decembrie.  Acest fapt este un semnal de alarmă pentru PNL , dar şi pentru filiala Călăraşi. Într-o situaţie similară este  şi deputatul Dan Motreanu. Până acum, nu avem niciun semnal din partea  lui  că  s-ar retrage din competiţie. El doreşte să candideze, dar nu ştiu dacă îndeplineşte criteriile de integritate ale PNL, la nivel naţional. Listele finale cu candidaţii liberali vor fi validate la sfârşitul lunii octombrie. Toţi candidaţii călărăşeni vor fi , validaţi, prin vot, de Biroul Executiv Judeţean. Sunt unele variante că şi-au anunţat intenţia de a candida, la Călăraşi, Petre Roman sau Mariana Cîmpeanu, în cazul în care Dan Motreanu s-ar  retrage.  Ar fi o mare pierdere, pentru Călăraşi, deputatul  Dan  Motreanu, pentru că el  a avut o activitate importantă,  atât în colegiul în care a activat, cât şi la nivel naţional. A dovedit că este un bun strateg în toate bătăliile electorale,  pe care le-a şi câştigat, dealtfel .”,  a afirmat Vasile Iliuţă.

De asemenea, liberalii călărăşeni îşi propun să câştige  la alegerile, din 11 decembrie,  trei deputaţi  şi   un  senator . În ceea  ce priveşte poziţia pe liste a candidaţilor, aceasta va fi impusă de la centru, însă ultimul cuvânt de spus îl va avea Biroul Executiv Judeţean al PNL Călăraşi .  „Este o ţintă fezabilă, dacă primarii liberali vor munci, aşa cum au făcut la alegerile locale”, a mai spus liberalul Vasile Iliuţă care va coordona  campania electorală în judeţul Călăraşi .

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

ANL va construi 40 de apartamente pentru medici, în Călăraşi

joi oct. 13 , 2016
 În cadrul şedinţei extraordinare de miercuri 12, octombrie, consilierii judeţeni au avut în dezbatere o iniţiativă menită să încurajeze medicii să lucreze la Călăraşi. Aceştia au aprobat, cu unamitate de voturi, Proiectul de Hotărâre ce a vizat darea  în folosinţă  gratuită a unui teren aflat în proprietatea publică a judeţului […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!