Spitalul nu mai are candidat la funcția de manager

Fostul manager al Spitalului Județean de Urgență Călărași, Camelia Ghiveciu, nu va putea participa la concursul de manager al SJUC, deoarece dosarul i-a fost respins.

Președintele Consiliului de Admistrație al SJU Călărași, Rareș Ionescu, ne-a declarat că Camelia Ghiveciu nu a îndeplinit unul dintre criteriile privind participarea la concurs.

“Conform regulamentului de concurs, aprobat de Consiliul Județean, în 2014, pot participa doar cei care au absolvit cursurile de management sau au masteratul/doctoratul în management sanitar. Doamna Ghiveciu nu a absolvit cursurile, dumneai fiind în curs de urmare a acestora, motiv pentru care i-a fost respins dosarul de participare la concurs.”, ne-a declarat Rares Ionescu.

De menționat că fostul manager, Camelia Ghiveciu, era singurul candidat înscris la concurs.

Punctul 2 din regulamentul de concurs, postat pe site-ul Spitalului Judetean, suna astfel:

Adăugăm faptul că luni, 5 decembrie, a fost instalat în funcție un nou manager interimar, după ce Cameliei Ghiveciu i-a expirat interimatul pe data de 4 decembrie.

Cel numit este Silviu Didilescu, un personaj controversat, conform informațiilor apărute în presa centrală, de pe vremea când era președinte al Autorității Naționale a Persoanelor cu Handicap, perioadă în care a fost acuzat de hărțuire sexuală, de câteva angajate ale Autorității.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Pazinici găsiţi dormind, în timpul serviciului

joi dec. 8 , 2016
În  noaptea 06/07 decembrie a.c., poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Călărași, au desfăşurat o acţiune pe linia linia prevenirii furturilor din societăţi comerciale asigurate cu pază din cadrul societăţilor specializate de pază şi protecţie și pază proprie, precum şi pentru verificarea  modului de respectare a Legii 333/2003 […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!