Senatorul Filipescu:,,Dacă PSD Călărași și premierul 2020 vor aduce bani de la UE, ca noi să reparăm toate străzile din oraș, eu îmi scot pălăria în fața lor”

Print Friendly, PDF & Email

Împrumutul anunțat de Primăria Călărași, că urmează a fi făcut pentru repararea străzilor, a provocat o reacție critică în presa locală, pe acest subiect, din partea liderului PSD Călărași, Ciprian Pandea, care a fost, la rândul său, criticat de senatorul PNL, Răducu Filipescu.

,,Am aflat din presă că domnul Drăgulin este acuzat că ia bani împrumut pentru a repara străzile, fără a folosi toate sursele de finanțare externe, în așa fel încât să nu îngreuneze povara financiară a municipalității. Îmi pare rău că trebuie să spun lucrul acesta, dar nu îmi puteam închipui că un secretar de stat este atât de paralel privind finanțările europene. Dacă un secretar de stat, așa cum este președintele PSD Călărași, confundă fondurile europene, care sunt foarte limitate și bine direcționate, pentru a repara infrastructura locală, după ce întregul oraș a trecut printr-un ciclu de introducere apă și canalizare, eu rămân surprins. Dacă dânsul, împreună cu premierul 2020, o să aducă bani de la UE, ca noi să facem toate străzile din oraș, eu îmi scot pălăria în fața PSD Călărași.”

Senatorul Filipescu a menționat că este nevoie să se facă reparațiile cât mai rapid posibil, mai ales că a trecut perioada de garanție a lucrărilor efectuate și se poate interveni, în acest moment.

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Turneul muzical național ”România în Sărbătoare” ajunge la Călărași, în weekendul 4-6 mai

vin apr. 27 , 2018
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Turneul Muzical Național „România în sărbătoare”, dedicat Centenarului, va ajunge la Călărași! Primăria Municipiului Călărași, având ca parteneri Consiliul Județean Călărași și Centrul Județean de Cultură și Creație, invită călărășenii în zilele de 4, 5 și 6 mai la  spectacole de dans popular și alte […]