Sen. PNL Filipescu: ,,În ciuda frământărilor generate, gestul lui Ludovic Orban a fost unul de curaj, asumându-şi lupta cu capii PSD”

Print Friendly, PDF & Email

După zvonurile privind eventuale neînţelegeri în sânul PNL, ocazionate de plângerile penale pe care Ludovic Orban le-a făcut împotriva premierului şi lui Liviu Dragnea, senatorul liberal Răducu Filipescu a ţinut să lămurească situaţia:

“De ce se întâmplă lucrurile acestea în PNL și nu în alte partide? Pentru că PNL este un partid în care există și oameni cu personalitate, care nu stau aplecați în fața unui lider fără să cârâie. Ce se întâmplă în PNL nu este ceva nou. Ce se întâmplă de fapt în PNL? În PNL sunt niște curente de opinie, sunt oameni care nu sunt de acord cu tot ceea ce face președintele partidului, împreună cu Biroul Executiv. Iar cei care s-au opus unor iniţiative sunt chiar din Biroul Executiv…”

Senatorul PNL crede că, în ciuda frământărilor generate, gestul lui Ludovic Orban a fost unul de curaj, asumându-şi lupta cu capii PSD: “A avut curajul să facă această treabă și de aceea am fost pentru și nu am fost printre cei care se abțin sau au fost împotrivă. Marea gogoaşă umflată cum că o să înceapă nu știu câți liberali să atace structurile de conducere ale partidului și să-l dea jos pe Orban e o chestiune exagerată care a fost speculată, făcându-se țânțarul mai mare ca hipopotamul…”

Răducu Filipescu crede că toată rumoarea a fost provocată mai degrabă de faptul că decizia lui Ludovic Orban i-a surprins chiar şi pe unii liberali, dar mai important ca orice este hotărârea liberalilor de a rămâne uniţi: “Trebuie să ne dăm mâna şi să ne punem pe treabă, pentru că vor fi mari transformări, extrem de curioase în perioada următoare. Şi să nu ne prindă nepregătiţi. Nici nu se pune problema să fie dat jos Ludovic Orban. A fost o opoziție, din interiorul partidului, vis-a-vis de gestul lui și e părerea lor. ”

Întrebat dacă la Călărași face cineva plângere penală împotriva PSD-ului, senatorul Filipescu a răspuns cu o intrebare: ”La Călărași să facem plângere penală că nu își repară clădirea, că o să ne cadă cărămizile în cap, că va intra zăpada în Prefectură?  Va zace așa, până ajungem noi la guvernare.”, a concluzionat senatorul liberal.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

ANUNT PUBLIC

vin iun. 1 , 2018
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱SC BUNATATI DIN GRADINA SRL, anunta publicul intersat asupra realizarii primei versiuni a planului/programului si declansarea etapei de incadrare la P.U.Z –” Înființare seră în localitatea Gradiștea”. Consultarea primei versiuni a planului/programului se face la SC BUNATATI DIN GRADINA SRL, repreZentant legal COHAL CORINA la […]