S-a redeschis DN4 Bucureşti – Olteniţa, cu restricţie de tonaj de 7,5 tone

Print Friendly, PDF & Email

Incepand cu ora 9.00, s-a redeschis DN4 Bucureşti – Olteniţa, cu restricţie de tonaj de 7,5 tone, informeaza IPJ Calarasi.

Purtatorul de cuvant al ISU Calarasi, Ovidiu Tataranu, informa umatoarele, la ora 6.45/  Calarasi:

Cod portocaliu de viscol și ger,  sunt închise drumurile (n.r. cu exceptia DN4), utilajele de deszăpezire lucrează pentru degajarea zăpezii.

31 de intervenții, toate finalizate cu succes, 31 autoturisme și două tiruri deblocate din zăpadă, 54 persoane din aceste vehicule salvate, 6 intervenții tip SMURD, dintre care trei femei gravide, în localitățile Lehliu-sat, Luica, Frumusani – toate transportate la spital fără probleme deosebite.

S-a intervenit la un incendiu de locuință în comuna Roseți, circulația fluvială pe Dunăre este închisă, porturile Călărași și Oltenița închise,  cursurile preuniversitare suspendate în perioada 11 – 13 ianuarie 2017.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

ENEL/ În județul Călărași, au fost realimentate toate localitățile

mie ian. 11 , 2017
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Pe fondul condițiilor meteo nefavorabile ( cod portocaliu de viscol, ploaie înghețată și zăpadă), au fost afectate reţelele electrice din raza de activitate a societăţii E-Distribuţie Dobrogea. UPDATE: În data de 11 ianuarie, la ora 10:00, situaţia se prezenta astfel:      –  în judeţul […]

Te mai poate interesa