REBU S.A. și Primăria Municipiului Călărași pun la dispoziția călărășenilor două platforme pilot, închise cu cartele

Print Friendly, PDF & Email

Pentru o mai bună colectare a deșeurilor menajere și reciclabile, în concordanță cu Legea nr. 31/2019 privind aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 74/2018 pentru modificarea și completarea Legii nr. 211/2011 privind regimul deșeurilor, operatorul de salubritate REBU SA împreună cu Primăria Municipiului Călărași pune la dispoziția călărășenilor primele două platforme pilot închise cu cartele, una dintre acestea fiind cea de pe strada Stejarului (blocuri D) și cealaltă pe strada Belșugului (zona blocului M20).
Acestea beneficiază de un sistem de închidere cu cartelă, racordat la energie fotovoltaică și monitorizare video. Locuitorii din blocurile arondate la cele două platforme sunt rugați să depoziteze deșeurile numai în containere, în mod selectiv. Astfel, deșeurile reciclabile (hârtie, carton, plastic, ambalaje metalice) trebuie să fie presate, curate și fără lichide.
Cei care nu au fost găsiți pentru primirea cartelei de acces în aceste platforme sunt așteptați la casieria REBU.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

D.G.A.S.P.C. Călărași continuă formarea și atestarea asistenților maternali profesioniști

joi iul. 25 , 2019
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱 Călărași, 19 iulie 2019 – D.G.A.S.P.C. Călărași, cu sediul în municipiul Călărași, str. Bărăganului nr. 1, desfașoară pe parcursul anului 2019 campanii de recrutare și identificare de persoane care doresc să devină asistenți maternali profesioniști pentru a lua în plasament copii. Campaniile de recrutare […]