Prostituţie pe Autostrada Soarelui

Print Friendly, PDF & Email

foto prostituateÎn noaptea de 16 spre 17 iulie, în intervalul orar 22.00 – 0.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Lehliu Gară şi posturilor de poliţie Nicolae Bălcescu şi Dor Mărunt, cu sprijinul poliţiştilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, au desfăşurat o acţiune pentru depistarea persoanelor care practică prostituţia în parcarea de pe A 2, la km 66.

Poliţiştii au identificat pe V. Alina, de 30 ani, pe P. Gabriela, de 15 ani, ambele din Bucureşti, pe I. Gherghina, de 27 ani, din comuna Cernica, judeţul Ilfov, pe M. Veronica, de 27 ani, din oraşul Făurei, judeţul Brăila, şi pe V. Mihaela, de 17 ani, din comuna Ileana, judeţul Călăraşi, care atrăgeau persoane în vederea practicării de raporturi sexuale pentru a obţine foloase materiale.

Asupra acestora au fost identificate diverse sume de bani, care ar fi provenit din practicarea prostituţiei.

Poliţiştii le-au sancţionat contravenţional, cu amenzi în valoare totală de 6.700 lei, fiind ridicate în vederea confiscării sumele de 255 lei şi 10 euro.

 

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Social democraţii călărăşeni îşi aleg noul preşedinte.Victor Ponta, prezent la Conferinţa Judeţeană

vin iul. 18 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Joi, 24 iulie la ora 18.00 în  sala,,Barbu Ştirbei” a Centrului Cultural Judeţean  va avea loc Conferinţa Judeţeană Extraordinară a PSD Călăraşi. Cu acest prilej, social democraţii călărăşeni îşi vor alege noul preşedinte al Organizaţiei Judeţene. După cum se cunoaşte, această filială este condusă interimar […]