Primarul municipiului Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin:,, Am votat pentru o Românie în care toți cetățenii să poată trăi în liniște, în siguranță și în prosperitate”

Primarul municipiului Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin, a făcut o scurtă declarative de presă, după ieșirea de la urnele de vot:
,,Am venit să votez pentru o Românie normală, o Românie ce trebuie modernizată, o Românie căreia în Europa să i se recunoască valoarea, pentru democrație, adevar, pentru o Românie în care toți cetățenii să poată trăi în liniște, în siguranță, și nu peste mult timp, și în prosperitate. ”

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Răducu George Filipescu, senator PNL: ,,Am votat astăzi pentru ca românii, de peste tot, să se întoarcă acasă și să găsească aici locurile de muncă pe care și le doresc”

Dum nov. 24 , 2019
Răducu George Filipescu, senator PNL, a declarat după ieșirea de la vot: ,,Ca de fiecare dată, și astăzi, mi-am exercitat dreptul de vot. Am votat pentru o Românie în Europa, ca noi să rămânem în Europa. Am trăit 3 ani foarte grei în opoziție și a venit ziua în care […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!