Primarul Daniel Drăgulin sprijină boxerii campioni ai Călăraşiului

Print Friendly, PDF & Email

WP_20150824_002box calarasiCine nu îi cunoaşte  pe tinerii pugilişti din Călăraşi ar putea spune că sunt nişte adolescenti care  practică  boxul  din dorinţa  de se  recreea. Dar nu este deloc, aşa. Lotul de box din cadrul Clubului Sportiv Municipal a demostrat întotdeauna  că  face performanţă cu bani puţini iar palmaresul bogat din ultimii ani a demostrat, din plin, acest aspect. Ei sunt copii proveniţi din familii cu venituri reduse care  au reuşit mereu să ocupe podiumului.  Nici în acest sezon  estival elevii  antrenorilor Vali şi George Anghel nu au făcut excepţie de la regulă, ei  venind acasă cu medalii şi  titluluri de campioni de la competiţiile interne  şi internaţionale.  Rezultatele obţinute de tinerii pugilişti sunt remarcabile. La Turneul  internaţional de seniori ,,Centura de Aur”  de la Craiova, unde  au participat 12 ţări europene, tânărul călărăşean, George Ceparu a obţinut Medalie de Bronz. Tot în această vară, a avut loc Concursul  Internaţional  ,,Centura Transilvaniei”, competiţie aflată la cea de a III-a ediţie, unde , pentru al treilea an consecutiv  Clubul de  Box Călăraşi a luat Locul 1 pe echipe. Jean Cristea( categoria 48 kg); George Matei ( categoria 52 kg);Florin Şchiopu( 60Kg); George Ceparu ( 56kg); Ionuţ Maxim( 69 kg) au ocupat podiumul, obţinând Medalia de Aur. Locul 2 a fost câştigat de pugiliştii călărăşeni: Cosmin Dima( 54kg) şi Tavi Dobre ( 38kg). Iar Zulbie Denis ( 64 kg) şi Daniel Costea au ocupat Locul 3. La turneul ,, Centura Dunării “ ce a reunit tineri  pugilişti  din cele10 state riverane Dunării,  doi tineri călărăşeni au ocupat locuri fruntaşe. George Ceparu a câştigat Locul 2 şi Florin Şchiopu a obţinut Locul 3. Dar rezultatele acestor tineri de valoare nu se opresc aici.

Recent, la Sighetul  Marmaţiei a avut loc Selecţia pentru Campionatul Mondial de Juniori ce va avea loc, la începutul lunii septembrie,  la Sankt Petersbug. În  lotul national de box au fost selecţionaţi  şi doi pugilişti  călărăşeni. Este vorba de Cosmin  Dima şi  Jean Cristea. Cum Federaţia Română de Box trece printr-o perioadă dificilă, din punct de vedere finaciar, având conturile blocate, participarea sportivilor români nu poate fi finanţată.  În aceste condiţii, antrenorii călărăşeni au hotărât  ca la această competiţie internaţională să participe doar pugilistul Cosmin Dima. Cunoscând această  situaţie, primarul Daniel Drăgulin a  dorit să aibă o întrevedere cu antrenorii Vali şi George Anghel şi a făcut, la începutul acestei săptămâni,  o vizită la Clubul de Box, unde pugiliştii călărăşeni fac antrenamente. În felul acesta primarul Drăgulin cel care au fost întotdeauna aproape de aceşti sportivi remarcabili s-a aflat din nou în mijlocul lor, pentru a  cunoaşte  mai bine  problemele cu care ei  se confruntă. Discuţiile  purtate  au avut  rezultate fructuoase.  Primăria Călăraşi va suplimenta bugetul CSM cu150.000 de lei, din care va fi alocată suma de 20.000 de lei, bani necesari  pentru deplasarea  lui Cosmin  Dima la Sankt Petersburg. De asemenea, edilul călărăşean  a  promis celor doi antrenori că va propune Consiliului Local Călăraşi să aloce la următoarea rectificare de buget, din luna octombrie,   repartizarea  primei tranşe de bani, necesară pentru a începe lucrările pentru  amenajarea unui spaţiu de cazare şi de  forţă în incinta Clubului. Totodată, edilul Daniel Drăgulin a dat asigurări celor doi antrenori că  va facilita transportul pugiliştilor la o altă competiţie  internaţională ce va avea loc la Varşovia, Polonia, în luna noiembrie a acestui an. Încă o data, edilul Daniel Drăgulin a demostrat că este alături de pugiliştii călărăşeni, acordându-le sprijinul  necesar.

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Targetul UNPR Călăraşi, la alegerile locale din 2016: 11 primării câştigate

mie aug. 26 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Organizaţia Judeţeană UNPR Călăraşi  se află în plin proces de consolidare, rezultatul scontat fiind acela de a câştiga, la alegerile locale, din 2016 un număr confortabil de consilieri locali şi judeţeni.  De asemenea, UNPR Călăraşi şi-a impus ca target câştigarea unui număr de 11 primării. […]