Primarul comunei Borcea: ,,Am votat cu gândul la toți călărăşenii şi la toți românii care au aşteptări mari de la aleşii lor”

Print Friendly, PDF & Email

Primarul comunei Borcea, Aniel Nedelcu Pațurcă, a declarat că a votat, astăzi, 26 mai, cu gândul la toți călărăşenii şi la toți românii care au aşteptări mari de la aleşii lor:
,,Am votat, astăzi, pentru o Românie mai respectată în Europa, pentru o Românie care să discute de la egal la egal, la Bruxelles şi la Strasbourg, cu celelalte țări din familia europeană. Am votat cu gândul la toți călărăşenii şi la toți românii care au aşteptări mari de la aleşii lor care îi vor reprezenta în Parlamentul European. Am votat pentru o națiune mai demnă, ale cărei interese vor trebui să fie apărate şi promovate în următorii 5 ani. ”

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Primăria Municipiului Călărași organizează sâmbătă, 1 iunie, Ziua Internațională a Copilului

mar mai 28 , 2019
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱 Primăria Municipiului Călărași organizează sâmbătă, 1 Iunie, în fața scenei din Parcul Dumbrava, Ziua Internațională a Copilului. De la mic la mare, copiii sunt așteptați să se distreze și să se bucure de momentele pregătite special pentru ei. Timp de aproximativ trei ore se […]