Primăria Municipiului Călărași așteaptă propunerile cetățenilor, privind lucrările ce vor fi executate, în 2019

Print Friendly, PDF & Email

Primăria Municipiului Călărași așteaptă propunerile cetățenilor, privind lucrările ce vor fi executate, în 2019.

Și în anul 2019, Primăria Municipiului Călărași își construiește proiectul de buget și pe baza propunerilor venite din partea cetățenilor.

Pentru al cincilea an consecutiv, sunt așteptate, din partea dumneavoastră, propuneri de lucrări ce credeți că trebuie incluse în bugetul de venituri și cheltuieli al anului următor. Executivul Primăriei Călărași lucrează deja la acest document, fiind identificate o parte din prioritățile anului 2019.

Funcție de necesitate, urgență, categorie bugetară, planuri urbanistice și numărul de persoane deservite, o parte din propunerile ce vor sosi pe adresa de mail propuneribuget2019@primariacalarasi.ro sau printr-o scrisoare la adresa: Primăria Călărași, strada București, nr. 140A va fi cuprinsă în proiectul de buget 2019.

Toate propunerile primite vor fi publicate pe site-ul primăriei, pentru a fi cunoscute de toți locuitorii municipiului.

Acestea pot fi trimise până la data de 31.12.2018.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Complexul de Servicii Comunitare pentru Copii cu Handicap Sever a marcat Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi

mar dec. 4 , 2018
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱  Luni, 3 decembrie, Complexul de Servicii Comunitare pentru Copii cu Handicap Sever (CSCCHS ), din Călăraşi, a marcat Ziua Internaţională a Persoanelor cu dizabilităţi. Cu zâmbetul pe buze şi  îmbrăcaţi în straie de sărbătoare, copiii din cadrul CSCCHS  au  prezentat un  deosebit  moment artistic […]