Primăria Călărași/Termenul de actualizare a dosarelor pentru locuințe sociale se prelungește

Având în vedere prevederile Hotărârii de Consiliul Local nr. 56 din 31.03.2016, respectiv Anexa nr. 5, privind Actele justificative pentru obținerea unei locuințe sociale, si referatul nr. 31529, din 11.07.2016 , aducem la cunoștință că termenul pentru completarea/actualizarea dosarelor de locuință socială se prelungește până la data de 8 august 2O16. Se vor depune inclusiv: Declarația Notarială, Certificatul fiscal, Adeverința S.P.C.T.A.F.L Călărași.

Dosarele care nu vor fi complet actualizate, vor fi înscrise în categoria dosarelor incomplete.

Relații suplimentare puteți obține la Compartimentul de Fond locative, din cadrul Primăriei Municipiului Calarași, sau pe site-ul primariacalarasi.ro, LOCUINTE- FOND Locativ, informează președintele Compartimentului de Analiză a Cererilor de Locuințe Sociale, Nelu Papazi.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Rețeaua EURES pune la dispoziția lucrătorilor români 1510 locuri de muncă, în străinătate

mie iul. 13 , 2016
În această perioadă, 15 state ale Uniunii Europene oferă, prin rețeaua EURES, 1510 locuri de muncă vacante. Cele mai multe posturi sunt disponibile în SPANIA – 800 locuri de muncă, pentru  muncitor necalificat în agricultură. Solicitanții unui loc de muncă în străinătate, care dețin calificarea corespunzătoare și cunosc o limbă […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!