Primaria Călărași/ Privind susținerea unui eveniment caritabil ce are ca scop strângerea de fonduri pentru dotarea secției de Oncologie a Spitalului Județean de Urgență Pompei Samarian Călărași

Print Friendly, PDF & Email

Primăria Municipiului Călărași s-a alăturat demersului Asociației Pacienților Oncologici-Filiala Călărași de a organiza un eveniment caritabil menit să atragă fondurile necesare dotării secției de Oncologie a Spitalului Județean de Urgență Pompei Samarian Călărași, în sensul achiziționării unui vizualizator de vene VIVO 500S.

Evenimentul caritabil va fi organizat în data de 1 Martie 2019, printr-un spectacol teatral susținut de marea actriță Cezara Dafinescu – ”Jumătatea mea bărbatul”, sub regia lui Toma Enache, pe scena sălii Barbu Știrbei a Centrului de Creație și Cultură al județului Călărași. Intrarea la acest spectacol se va face sub formă de donație.

Partener al acestui eveniment este și Școala Gimnazială Mircea Vodă din municipiul Călărași, care va distribui mărțișoare spre vânzare, în vederea strângerii de fonduri în cadrul proiectului ”Nouă ne pasă”.

Sunteți așteptați, așadar, pe 1 Martie 2019, la ora 17.00, la sala de spectacole Barbu Știrbei pentru o piesă de teatru a extraordinarei Cezara Dafinescu!

 

 BIROUL DE PRESĂ

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Asociația Grup Local de Pescuit – FLAG ,,Dunărea Călărașeană”/ ANUNȚ DE LANSARE

mie feb. 20 , 2019
Miercuri, 20 FEBRUARIE 2019, Asociatia Grup Local de Pescuit – FLAG ,,Dunarea Calaraseana” a realizat deschiderea sesiunilor de depunere a proiectelor in cadrul urmatoarelor masuri cuprinse in Strategia de Dezvoltare Integrata Plasata sub Responsabilitatea Comunitatii pentru zona pescareasca ,,Dunarea Calaraseana’’ finantata prin Programul Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime 2014-2020, […]