Primaria Calarasi-Drept la replica

Primaria stemaCa urmare a articolului  “În Călăraşi, marcajele rutiere trasate, recent, au devenit aproape invizibile”, publicat pe site-ul dumneavoastra www.actualitateacalarasi.ro, Primaria municipiului Calarasi solicita un drept la replica datorat modului tendentios in care acest articol este redactat.

Afirmatiile tendentioase referitoare la sumele alocate pentru activitatea de trasare a marcajelor rutiere au rolul de a induce in eroare cetatenii municipiului Calarasi, astfel incat s-ar putea concluziona, din cele scrise de dumneavoastra, ca municipalitatea ar fi platit suma de 149.000 lei pentru un contract ce s-ar fi executat fara a fi respectate normele de calitate cerute.  Suma alocata pentru aceasta activitate va fi achitata DOAR daca standardul de calitate va fi respectat. Daca respectivele lucrari, la care se face referire, nu respecta standardul de calitate impus prin caietul de sarcini, S.C. Consirom S.R.L, firma cu care s-a incheiat contractul pentru efectuarea marcajelor rutiere in municipiu, va reface gratuit fiecare marcaj in parte pentru ca suma alocata sa poata fi platita.

Pana la afirmatii de genul “constatam, cu regret, cum banii nostri, ai contribuabililor, (se) risipesc pe lucrari de slaba calitate”, consideram ca o mai buna informare este necesara pentru a nu induce populatia in eroare.

 

Biroul de presa

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Daniel Ştefan Dragulin primeşte medalia aniversară “Slujire şi Dăruire”

vin nov. 15 , 2013
Joi, 14.11.2013, Primarul municipiului Calarasi – Daniel Stefan Dragulin a primit din partea Episcopului Sloboziei si Calarasilor – Preasfintia Sa Vincentiu, medalia aniversara “Slujire si Daruire” – Doua decenii de misiune crestina 1993 – 2013 în Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor. Evenimentul a avut loc la slujba de Te-Deum de la […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!