Primaria Călărași a depus un proiect pentru înființare stații de reîncărcare a vehiculelor electrice

Print Friendly, PDF & Email

Primăria Municipiului Călărași a depus, în data de 30 ianuarie a.c., proiectul cu titlul “Înființare stații de reîncărcare a vehiculelor electrice în Municipiul Călărași” în vederea obținerii finanțării din Programul referitor la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic – reîncarcare pentru vehicule electrice în municipiile reședință de județ, având ca Autoritate de management Administrația Fondului pentru Mediu.

Scopul proiectului este acela de a contribui la dezvoltarea infrastructurii de alimentare a vehiculelor cu energie electrică din municipiu, stimulând utilizarea vehiculelor electrice și având ca efect îmbunătățirea calității mediului prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră.

Valoarea totală a proiectului este de 899.498,60 lei (inclusiv TVA), din care contribuția Municipiului Călărași este de 10%, conform solicitării Ghidului de finanțare.

Durata de implementare a proiectului va fi de 10 luni.

Locațiile propuse pentru înființarea stațiilor electrice

  1. str. Flacăra – parcare zona sediu Primărie 2;
  2. b-dul 1 Mai -Tronson 4, parcare spital județean;
  3. str. Stejarului -Tronson 1, Parcare BANCPOST, zona Centru SERA;
  4. str. 1848 – parcare intersecție str. București cu str. 1848

BIROUL DE PRESĂ

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Primaria Calarasi/Privind depunerea a două proiecte cu finanțare europeană, ce vizează cartierele Cărămidari și Livada

mar feb. 12 , 2019
Primăria Municipiului Călărași continuă depunerea, în vederea finanțării în cadrul Regio 2014-2020, a proiectelor ce vizează Axa Prioritară 4 – Sprijinirea dezvoltării urbane durabile. Până la finalul anului 2018, Primăria Municipiului Călărași a depus primele 3 proiecte (cele mai mari ca valoare), și anume: ”Reducerea emisiilor de carbon în municipiul […]