Primăria Călărași a demarat o nouă investiție în infrastructura de utilități

Investițiile în infrastructura municipiului Călărași merg mai departe, în actualul context epidemiologic, anunță Primăria municipiului Călărași, care explică modul în care va fi făcută investiție în infrastructura de utilități:

,,Zilele trecute, a demarat o nouă investiție în infrastructura de utilități,
mai exact introducerea rețelei de canalizare menajeră pe strada Oborului, lucrare complementară proiectului finanțat din fonduri europene ce prevede investiții în infrastructura educațională a Școlii generale nr. 7, dar și asfaltarea străzii.
Anumite site-uri de știri sugerează, însă, că investițiile aflate în execuție sunt întârziate sau au ca scop doar distrugerea carosabilului.
Așa cum am subliniat de fiecare dată, modernizarea infrastructurii municipiului Călărași înseamnă șantiere deschise, deci disconfort temporar. Menționăm, pentru o corectă informare, că toate contractele de investiții sunt în grafic.
Contăm așadar, în continuare, pe sprijinul călărășenilor care au înțeles că municipiul Călărași se află pe un drum al modernizării care nu poate fi oprit de nimeni. Dezavuăm orice încercare de manipulare a realității și solicităm relatări oneste pentru o informare corectă și responsabilă.”, informează Biroul de Presă.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Întreruperi programate, anunțate de E-Distribuţie Dobrogea

mar apr. 28 , 2020
E-Distribuţie Dobrogea anunță că a redus, pe cât posibil, numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. ,,Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!