Polițiștii s-au întâlnit cu reprezentanții școlilor de șoferi

Print Friendly, PDF & Email

Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi continuă acțiunile pentru prevenirea producerii de evenimente rutiere și creșterea gradului de siguranță a participanților la trafic.

Demersurile inițiate de polițiștii rutieri pentru consolidarea siguranței circulației rutiere au continuat cu organizarea unei întâlniri, la sfârșitul săptămânii trecute, cu reprezentanții școlilor de șoferi din municipiul Călărași.

La ședința convocată de polițiștii Biroului Rutier Călărași au participat instructori auto și reprezentanți ai școlilor de șoferi, tema discuțiilor fiind respectarea traseelor de instruire practică și a intervalelor orare astfel încât să se evite aglomerările în trafic pe străzile principale din municipiul Călărași.

Pentru consolidarea gradului de siguranță rutieră, poliţiştii recomandă conducătorilor auto să manifeste respect și toleranță față de toți participanții la trafic, să respecte semnificația indicatoarelor rutiere și să acorde prioritate tuturor celor în drept!

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Cupa Marinei a ajuns la a 10-a editie

mar aug. 8 , 2017
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Primăria Municipiului Călărași organizează, și în acest an, o serie de evenimente prilejuite de sărbătorirea ZILEI MARINEI, ce se va desfășura în data de 15 august.  Una dintre activități va fi competiția de minifotbal „CUPA MARINEI”, organizată în perioada 7-15 august 2017 pe terenul de […]