Peste 340 de misiuni, executate de jandarmii călărăşeni, în luna mai

Print Friendly, PDF & Email

jandarmiÎn luna  mai a.c., jandarmii călărăşeni au executat peste 340 de misiuni de ordine publică pentru prevenirea faptelor antisociale şi creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor, la nivelul judeţului Călăraşi.

În această perioadă, aproximativ 1400 de jandarmi au executat misiuni specifice de menţinere și asigurare a ordinii publice, atât în mediul urban cât şi în mediu rural, pe timpul desfășurării manifestărilor sportive, cultural artistice și religioase, precum și acţiuni specifice în colaborare cu lucrătorii silvici pentru combaterea furtului de material lemnos.

În urma misiunilor desfăşurate, jandarmii au aplicat 254 sancţiuni contravenţionale. Valoarea amenzilor este în cuantum de 60050 lei.

De asemenea, efectivele de jandarmi au constatat 17 infracţiuni, dintre care 1 în acțiuni proprii și 16, în cooperare cu Poliţia, fiind identificați 19 autori.

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Concursul „Cu viaţa mea apăr viaţa” și-a desemnat câștigătorii

mie iun. 8 , 2016
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Miercuri,8 iunie, începând cu ora 08.00, s-a desfăşurat în incinta Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi, etapa judeţeană a concursului „Cu viaţa mea apăr viaţa” – ediţia  2016. Concursul cu tematică de protecţie civilă are caracter educativ, tehnico-aplicativ şi sportiv şi […]