Patru accidente rutiere grave produse în weekend-ul trecut

masina-rasturnata1În după-amiaza de 12 decembrie 2014, M. Valentin, de 23 ani, din comuna Grădiştea, judeţul Călăraşi, a condus un autoturism pe DN 31, pe raza localităţii Cuneşti, şi, pe fondul neadaptării vitezei în curbă, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, maşina răsturnându-se în afara părţii carosabile.Accidentul s-a soldat cu decesul lui M. Octavian, de 18 ani, pasager în autoturism, şi cu vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto. În cauză sunt continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului.

În seara de 13 decembrie 2014, M. Claudia, de 18 ani, din municipiul Feteşti, judeţul Ialomiţa, a condus un autoturism pe DN 3B, pe raza comunei Borcea, judeţul Călăraşi, şi, pe fondul neadaptării vitezei într-o succesiune de curbe, a părăsit partea carosabilă, intrând într-un cap de pod. După producerea accidentului, aceasta a deplasat autoturismul de la faţa locului, neanunţând organele de poliţie despre producerea accidentului.În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporal gravă (fractură humerus stâng) a lui D. Cristina, de 14 ani, din municipiul Feteşti, pasageră în autoturism.

În noaptea de 13 spre 14 decembrie 2014, S. Marius, de 28 ani, din comuna Ştefan Vodă, judeţul Călăraşi, a condus un autoturism pe DN 3, în afara municipiului Călăraşi, şi pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă, vizibilitatea fiind scăzută din cauza ceţii, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Din accident a rezultat rănirea gravă a lui S. Virgil, de 28 ani, şi rănirea uşoară a lui S. Marius, şi a lui I. Cătălin, de 26 ani. Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul etilotest, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

În după-amiaza de 14 decembrie 2014, C. Gheorghe, de 54 ani, din municipiul Galaţi, a condus o autoutilitară pe DN 31, pe raza localităţii Bogata, şi, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune laterală cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de E. Valentin, de 35 ani, din Călăraşi. Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto, E. Valentin, şi a lui Z. Ionela, de 21 ani, din Călăraşi, pasageră în autoturism. Conducătorul auto, C. Gheorghe a prezentat la testarea cu aparatul etilotest o concentraţie alcoolică de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ambilor conducători auto le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal.

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Un strop de bucurie pentru Mihai Anton Dragomir

mar dec. 16 , 2014
Evenimentul umanitar „ Fii Moş Crăciun pentru o zi” desfăşurat luni, 15 decembrie, i-a adus un strop de bucurie băieţelului Mihai Anton Dragomir. Campania umanitară inițiată de membrii trupei de teatru ”Trepte” a Centrului Cultural Județean, coordonată de Ștefan Nițu, a făcut primul pas spre sănătatea lui Mihai Anton, un […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!