Până în prezent, în județul Călărași au fost confirmate 214 cazuri de persoane infectate cu COVID-19

Print Friendly, PDF & Email

INFORMARE DE PRESĂ

La nivelul județului Călărași, situația epidemiologică privind infecția cu Coronavirus COVID-19, la data de 14 iulie, este următoarea:
– pentru 579 de persoane este recomandată autoizolarea la domiciliu;
– 93 de persoane au ieșit din izolare în ultimele 24 de ore.
În județul Călărași au fost confirmate 214 cazuri de persoane infectate cu COVID-19, dintre care: 154 persoane s-au vindecat și 10 persoane au decedat.

▪️Forțele de ordine constituite din polițiști, jandarmi și polițiști locali au efectuat în continuare acțiuni privind ordinea și siguranța publică în contextul actual.
Echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Barbu Ştirbei al judeţului Călăraşi efectuează zilnic acţiuni de informare preventivă în localităţile judeţului, iar cadrele Inspecţiei de Prevenire desfăşoară activităţi de îndrumare şi control la operatori economici şi instituţii publice în vederea respectării măsurilor prevăzute de lege.

Vă rugăm să respectați măsurile stabilite de autorități în perioada stării de alertă, distanțarea fizică și măsurile de igienă recomandate de specialiști.

Le reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Totodată, românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia alocată lor +4021.320.20.20.

COMITETUL JUDEȚEAN PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ CĂLĂRAȘI

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

70.000 de hectare de teren agricol, irigate de stațiile de pompare Sultana și Făurei

lun iul. 20 , 2020
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Premierul Ludovic Orban și ministrul Agriculturii, Adrian Oros, au fost prezenți sâmbătă, 18 iulie, la stațiile de pompare Sultana și Făurei, din județul Călărași, pentru a participa la repunerea în funcțiune a acestor stații, ce asigură irigarea a aproximativ 70 de mii de hectare de […]