Palatul Copiilor, câștigătorii Marelui Trofeu ai evenimentului ,,Sărbătoarea Primăverii”

Print Friendly, PDF & Email

 Vineri, 15 martie, cu începere de la ora 14.00, în sala de spectacol Barbu Știrbei a Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași, Primăria Municipiului Călărași a organizat cea de-a VII-a ediție a evenimentului ,,Sărbătoarea Primăverii”, care s-a desfășurat, și în acest an, sub forma unui spectacol-concurs intitulat ”Câștigă pentru școala ta”.

La evenimentul ,,Sărbătoarea Primăverii”, au participat 16 unități școlare, cu aproximativ 225 de elevi și preșcolari, competiția desfășurându-se pe două secțiuni: grădinițe+clasele I-IV și secțiunea clasele V-VIII+licee.

Câștigătorii ediției de anul acesta sunt:

Palatul Copiilor – Marele Trofeu, care a primit un pachet interactiv educativ format dintr-un videoproiector și o tablă interactivă cu diagonala de 221 cm.

Școala Gimnazială ”Tudor Vladimirescu” – Secțiunea preșcolari+ciclul primar

Colegiul Agricol ”Sandu Aldea” – Secțiunea ciclul gimnazial +liceu

Fiecare secțiune din concurs a avut câte o echipă câștigătoare, premiile constând într-o boxă mobilă cu câte două microfoane wireless și alte accesorii.

Partenerii Primăriei Municipiului Călărași au fost: Inspectoratul Școlar Județean Călărași, Casa Corpului Didactic Călărași și Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași.

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

În acest weekend, la Călărași, Campionat național de Skandenberg

joi mart. 21 , 2019
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Asociația Română de Skandenberg ”Braț de fier”, în colaborare cu Primăria și Consiliul Local Călărași, organizează, în weekendul 22-24 martie, ediția 2019 a Campionatului Național de Skandenberg, în Sala Polivalentă Ion C. Neagu din municipiul Călărași. Câteva sute de participanți din toată țara sunt așteptați […]