Palatul Copiilor Călăraşi se va muta într-o locaţie adecvată

Zilele acestea, deputatul Florea a reuşit să pună în practică un mai vechi proiect al său, acela de a găsi o locaţie adecvată pentru Palatul Copiilor, din Călăraşi, ce îşi desfăşoară, în prezent, activitatea într-o  clădire improprie, aflată în vecinătatea Liceului Danubius.

,,În urmă cu ceva timp, am demarat un proiect ambiţios. Doream să ofer copiilor din Călăraşi un loc unde să-şi petreacă timpul liber, într-un mod educativ, un loc unde părinţii şi bunicii să-şi lase copiii sau nepoţii fără să-şi facă griji pentru siguranţa lor, dar, totodată, orele libere să fie petrecute de cei mici cu folos. Asirom fotoAstfel, m-am hotărât să încep demersul pentru mutarea Palatul Copiilor din Călăraşi într-un spaţiu nou, în actualul sediu al ASIROM.

Prin dimensiunea sa, acest nou sediu va putea găzdui un număr sporit de copii şi activităţi.
Cu sprijinul deosebit al preşedintelui ASIROM, doamna Mariana Diaconescu, prin colaborare cu primăria municipiului Călăraşi şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Călăraşi, acest proiect a reuşit!
Mai mult, la propunerea domnului primar, Daniel Dragulin, în sediul în care îşi desfăşoară acum activitatea Palatul Copiilor, va fi amenajată o şcoală pentru elevii cu dizabilităţi”, a spus deputatul Daniel Florea .

Directoarea Palatului Copiilor,prof. Elena Mihăilescu s-a arătat încântată de iniţiativa venită  din  partea  deputatului  Florea. ,,Salutăm demersul iniţiat de domnul deputat  Daniel Florea. Sa sperăm ca se va realiza acest lucru, ar fi un mare câştig pentru copii. Zona în care functionăm acum, constituie  un dezavantaj. Iată că s-a găsit o soluţie şi este un lucru extraordinar de bun. Mulţumim tuturor celor care s-au implicat în parafarea acestui proiect”, a precizat pentru ziarul,, Actualitatea de Călăraşi”, prof. Elena Mihăilescu.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Trecerea prin vad, dintre Șoldanu și Radovanu restricționată

mar oct. 1 , 2013
Marți, 1 octombrie, în jurul orei 14:30, din cauza creșterii aportului râului Dâmbovița, a fost deversată pe o porțiune de aproximativ 10 m, în partea centrală, trecerea prin vad, dintre localitățile Șoldanu și Radovanu. În consecință, s-a luat măsura de restricționare a circulației prin vad, până la normalizarea situației. Autoritățile […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!