Organizaţia municipală a PDL Călăraşi îşi alege noua conducere

pdl Chiar dacă, în ultimul timp, a intrat într-un con de umbră, pe eşichierul politic de pe malurile Borcei, filiala călărăşeană a democrat-liberalilor  dă semne că se află  într-un plin proces de revitalizare. La nivelul municipiului Călăraşi, au fost restructurate organizaţiile de pe lângă secţiile de votare, în proporţie de 90%.  Prioritatea numărul unu, pe agenda Organizaţiei  Municipale  a PDL Călăraşi, o constituie alegerile pentru funcţia de preşedinte şi pentru componenţa noului Birou Permanent Local,  eveniment care va avea loc, sâmbătă, 23 noiembrie, la  Hotel Sport din Călăraşi. Singurul candidat care s-a înscris în cursa pentru  preşedinţia filialei este omul de afaceri  Emanoil Aron, un democrat-liberal cu ştate vechi în organizaţia călărăşeană.

Preşedintele  filialei judeţene a PDL Călăraşi, deputatul Vasile Iliuţă şi-a exprimat convingerea că, Emanoil Aron şi echipa sa vor asigura premisele câştigării alegerilor ce vor veni în 2014 şi 2016. ,,Am marea convingere că  domnul Aron Emanoil va asigura revitalizarea flilalei  municipiului  Călăraşi, astfel încât să înregistreze rezultatele pe care noi le aşteptăm. Este un om de calibru, bine ancorat în realitatea comunităţii călărăşene, pragmatic, pentru că vine din sfera afacerilor, este un om cu viziune politică. Şi, sper că va identifica persoana capabilă să  câştige primăria Călăraşi, în anul 2016. Sunt încrezător că noul preşedinte al organizaţiei municipale a PDL Călăraşi va obţine la alegerile europarlamentare un scor de două cifre, mai mare cu 5% decât media înregistrată de PDL, pe ţară,”  a precizat, pentru Actualitatea de Călăraşi, liderul democrat liberal, deputatul Vasile  Iliuţă.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Clubului No Limit, din Cuza-Vodă, i s-a dat foc intenționat

vin nov. 22 , 2013
Detaşamentul de pompieri Călăraşi a intervenit pe raza localităţii Cuza Vodă, pentru lichidarea unui incendiu, care se manifesta cu violenţă şi cu fum dens la garderoba şi magazia unui disco club.  Potrivit primelor cercetări efectuate la faţa locului de către pompieri militari şi poliţie, incendiul a  avut drept cauză folosirea […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!