Oameni de suflet, în sprijinul copiilor cu nevoi speciale, de la CSCCHS Călăraşi

 

foto-centrul-pentru-copii-cu-handicap-severcomceh-1 Firma Sofidel România S.A. se numără printre puţinele societăţi private, din Călăraşi, care se implică în proiecte sociale. Demn de apreciat este faptul că, reprezentanţii conducerii acestei mari societăţi cu capital privat au înţeles care sunt nevoile existente în comunitatea călărăşeană,  oferind sprijin unor instituţii de ocrotire socială, aşa cum cum este Complexul de Servicii Comunitare pentru Copii cu Handicap Sever (CSCCHS), instituţie subordonată Direcţiei Generale de Asistenţă Generale şi Protecţia Copilului Călăraşi.  Psihologul Daniela Arbagic, şefa CSCCHS, a dorit să adreseze câteva cuvinte de mulţumire pentru demersul umanitar, iniţiat de conducerea firmei Sofidel  România S.A.:

,,Mulţumim domnului Carlo Ferero, administrator al Firmei Sofidel România S.A., pentru acţiunea umanitară realizată în sprijinul copiilor şi tinerilor cu dizabilităţi, găzduiţi în cadrul centrului nostru.  Au fost oferite, cu titlul de donaţie, produse electrocasnice în valoare totală de 7808 lei. În acest mod, a fost creată posibilitatea de a menţine, dar şi de a îmbunătăţi condiţiile de locuit ale beneficiarilor noştri.

Totodată, adresăm mulţumiri şi doamnei Matei Gigi, responsabil cu aplicarea programului umanitar, în cadrul firmei Sofidel România S.A., care a făcut posibilă includerea centrului nostru în acest proiect.”, a menţionat psihologul Daniela Arbagic.

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Va fi lansată cartea” MONUMENTE ISTORICE DIN MUNICIPIUL CĂLĂRAŞI”

vin nov. 18 , 2016
Miercuri 23 noiembrie a.c. în holul superior al Muzeului Municipal (aflat în fostul sediu al primăriei, din str. 1 Decembrie 1918) va avea loc lansarea cărții „MONUMENTE  ISTORICE  DIN MUNICIPIUL CĂLĂRAŞI”. Această lansare marchează prima apariție editorială sub egida Muzeului Municipal Călărași și prima apariție editorială din domeniul monumentelor istorice […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!