O bătrână de 84 de ani a ars de vie într-un incendiu izbucnit de la o sobă de încălzit

Print Friendly, PDF & Email

 

incendiuÎn data de 08.02.2015, ora 09.33, pompierii militari din cadrul Gărzii de intervenție Budești au fost solicitați să acţioneze pe strada Floarea Soarelui din localitatea Aprozi (sat aparținător de orașul Budești), pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință, proprietate individuală, aparținând Emiliei A.La sosirea echipajului de stingere, incendiul se manifesta foarte violent, cu flacără şi cu fum la nivelul întregii locuințe, pe o suprafață de aproximativ 55 de metri pătrați.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza amplasării necorepunzătoare a materialelor combustibile (pat cu saltea) în apropierea unui mijloc de încălzire (sobă cu acumulare de căldură), fiind astfel posibilă generarea incendiului, care în scurt timp s-a generalizat.

Pompierii militari s-au deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ două ore și 40 de minute.

În camera în care a izbucnit incendiul a fost găsită de către pompierii militari și proprietara casei, o bătrână în vârstă de 84 de ani, aceasta fiind carbonizată.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj de prim ajutor SMURD, însă în acest caz nu a fost necesară intervenția acestuia, femeia fiind gasită decedată (arsă în proporție de 95 %).

În urma incendiului au ars: acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 55 de metri pătrați, material lemnos din structura podului, uși, fereste, elemente de mobilier, aparatură electrocasnică și materiale textile.

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Aproximativ 1000 de persoane pot urma cursuri gratuite, în acest an, prin AJOFM Călăraşi

lun feb. 9 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Pe parcursul acestui an, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Călăraşi va organiza 70 de cursuri de (re)calificare gratuite  la care vor participa un număr de 999 de persoane. Cursurile se vor derula atât prin Centrul Regional de Formare Profesională a Adulţilor Călăraşi, […]