Municipiul Călărași a devenit beneficiarul unei noi finanțări europene

Print Friendly, PDF & Email

Marți, 23 iulie 2019, la sediul Agenției de Dezvoltare Regională Sud-Muntenia, Municipiul Călărași a devenit beneficiarul unei noi finanțări europene, în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 3 – „Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon”, prin semnarea contractului de finanțare a proiectului”Reabilitare termică a Școlii Gimnaziale Tudor Vladimirescu”.

Reabilitarea termică a Școlii Gimnaziale Tudor Vladimirescu este cel de-al treilea proiect de acest gen pentru care Municipiul Călărași a obținut finanțare europeană, obiectivele fiind aceleași ca în proiectele de reabilitare termică a Grădiniței cu Program Prelungit Țara Copilăriei și a Liceului Teoretic Mihai Eminescu.

Contractul de finanțare semnat marți, 23 iulie 2019,are o valoare de aproximativ 935.000 de euro, odată cu semnarea acestuia Primăria Municipiului Călărași depășind pragul de 10 milioane de euro în ceea ce privește proiecte cu finanțare europeană aflate în implementare în exercițiul financiar european aferent perioadei 2014-2020.

În perioada imediat următoare se va iniția achiziția serviciului de elaborare a proiectului tehnic și a contractului de lucrări, procedură estimată la o durata de 8 luni, execuția lucrărilor de anvelopare urmând a avea o durata de 24 luni.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Comunicat de presă / Cupa Marinei Realitatea din Călăraşi 2019

mie iul. 24 , 2019
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱 Realitatea din Călăraşi în parteneriat cu A.J.F. Călăraşi şi în colaborare cu Primăria Municipiului Călăraşi organizează ,, Cupa Marinei Realitatea din Călăraşi ” în perioada 07-15 august 2019. Competiţia se va desfăşura în incinta complexului Navrom (A.J.F. CĂLĂRAŞI) şi se adresează jucătorilor amatori. Pentru […]