Mesajul primarului municipiului Călărași, Daniel Ștefan cu prilejul începerii unui nou an școlar

Bună dimineața!
Vă trimitem mesajul primarului municipiului Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin, cu prilejul începerii unui nou an școlar.
”De astăzi, diminețile în municipiul Călărași vor însemna și drumul spre școală al elevilor și preșcolarilor, însoțiți de părinți sau bunici, al liceenilor nerăbdători să mai scrie amintiri frumoase în etapa minunată pe care o traiesc, al educatorilor, învățătorilor și profesorilor care vor pune, pentru un nou an, cărămizi solide la educația copiilor călărășeni. Ca în fiecare debut de an școlar vreau, în numele comunității călărășene, să vă urez, dragi copii, dragi părinți și dragi dascăli, mult succes și un an de excepție!
Educația este şi va fi mereu cea mai importantă investiție a administrației locale.
Daniel Stefan Drăgulin, primar al municipiului Călărași”

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Primaria Călărași/A fost semnat contractul de finanțare pentru proiectul „Integritate prin proceduri, instruire și prevenire - IPIP”

mie sept. 12 , 2018
Primăria Municipiului Călărași a semnat la sfârșitul lunii august contractul de finanțare pentru proiectul „Integritate prin proceduri, instruire și prevenire – IPIP” . Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European (FSE) prin Programul Operațional Capacitate Administrativă (POCA) 2014-2020, Axa prioritară 2 : „Administrație și sistem judiciar accesibile și transparente” a […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!