Vineri, 22 aprilie, Marius Dulce şi-a depus candidatura pentru primăria municipiului Călăraşi, la sediul Biroului Electoral Municipal (BEM).
Pentru susţinerea candidaturii sale au fost strânse 3507 semnături. În aceeaşi zi a fost depusă la BEM şi lista de candidaţi PSD la Consiliul Local Călăraşi , pentru care au fost strânse 3389 de semnături.
Candidaţii PSD la Consiliul Local Călăraşi sunt: Marius Grigore Dulce, Denisa Jilăveanu Ciulinaru,Chiriță Alexandru, Georgeta Balica, Silvia Mândruţescu, Gheorghe Stoian, Dorin Iacob, Dumitru Ariciu, Florian Dinu, Melania Vulpoiu, Vasile Petrache, Bica Simion, Marius Sbârcea, Ion Ene,Verginia Gaiţă, George Rogoz, Puiu Vîlsan, Radu Duncea, Vasile Tudose, Vasile Jianu,Aurel Enache.
„Echipa PSD Călărași,o echipă formată din oameni de valoare!”
Marius Dulce și echipa sa intenţionează să facă un altfel de administraţie locală, bazată pe pragmatism, performanţă şi eficienţă.
,,Municipiul Călăraşi este cunoscut ca un oraş fără identitate. Majoritatea proiectelor edilitare derulate în Călăraşi s-au demarat atunci când situaţia ajunsese la limita suportabilului de către cetăţeni. Aşa se poate explica faptul că în Călărași este haos!! Nici o stradă din Călăraşi nu este asfaltată în întregime, nici un cartier de blocuri nu are finalizate parcări sau amenajate spaţii verzi. Modul în care se derulează proiectul CL8 este dezastruos ,după cum poate constata oricine.Cauzele sunt multiple,explicațiile numeroase din moment ce primarul Daniel Drăgulin şi-a asumat acest proiect, nereușind însă să îşi impună autoritatea în ceea ce priveşte gestionarea corectă a lui fără a fi afectat „disconfortul cetăţenilor”. Până şi dumnealui este nemulţumit de modul în care s-au efectuat aceste lucrări, dar ar trebui sa fie nemulţumit, în primul rând, de calitatea foarte slabă a acestora cauzată de subcontractarea pe sume foarte mici.
Eu am o altă viziune privind lucrările edilitare şi proiectele ce se vor derula în acest oraş, şi anume, adoptarea unui mod de lucru organizat, acordarea unor termene rezonabile de execuţie, urmărirea atentă a lucrărilor şi mai ales respectarea riguroasă a standardelor de calitate pentru ca viața noastră să se schimbe în bine.Este inadmisibil să ne confruntam de la un an la altul cu probleme din ce în ce mai grave.Nu vreau să devin primar ca să exercit putere ,ci ca să rezolv problemele comunității!!
Sunt conștient că pot clădi premisele unei dezvoltări a urbei doar alături de o echipă bine coagulată.
În acest sens,noi la PSD, am depășit bariera politicului şi am cooptat în echipă oameni neafiliaţi ,până nu demult, dar oameni cu o experienţă profesională remarcabilă şi cu performanţe deosebite. Eu şi echipa de consilieri PSD, cu care vin la primărie, avem o altă abordare și perspectivă privind modul în care se va face administraţia locală, şi anume, aceea de a nu face lucrurile pe jumătate. Nu vom fi simpli spectatori la ceea ce se intampla, vom fi între oameni şi vom face ca vocea călărăşenilor să se facă auzită. Echipa mea este formată din oameni de valoare, cu verticaliate şi cu expertiză în domeniile în care profesează.
În viziunea mea,ne vom implica,deopotrivă oameni politici și cetățeni, în amplul proces de modernizare al Călăraşiului pentru că,și dumneavoastră, cetăţeni ai municipiului, va trebui să vă aduceţi contribuţia la viaţa comunităţii prin: participare la grupurile de dialog social, prin păstrarea lucrurilor făcute, prin respectul faţă de bunul public şi, nu în ultimul rând, prin promovarea și respectarea unor valori care ne sunt necesare tuturor: respect, generozitate, încredere, prietenie, integritate, atitudine,deoarece consider că valorile ne fac ceea ce suntem noi ca oameni în viaţa socială,cât şi profesională.
De ce mizez pe implicarea dumneavoastră?Pentru că vreau idei exprimate prin oameni!
Numai alături de călărăşeni vom putea construi un viitor mai bun al acestui oraş, iar investiţia în viitor înseamnă, în primul rând, investiţia în educaţia copiilor noştri.O comunitate fără educație și cultură este lipsită de identitate și valoare. Este absolut necesară formarea unei mentalități și a unui comportament adecvat societății prin educație și prin existența unei necesități permanente de a activa pentru binele comun, de a anihila inerția și pasivitatea.Doar prin educație oamenii,cetățenii pot deveni din receptori pasivi ai diferitelor proiecte și acțiuni în parteneri, organizatori ai conviețuirii civilizate pentru binele comunitar și personal.”,a precizat Marius Dulce.
Please enter banners and links.