Magicianul Sandru Mircea Mario a făcut o “magie” nedorită, vânzând bilete, cu mult, peste capacitatea salii Barbu-Știrbei

Print Friendly, PDF & Email

Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi va aduce la cunostinta ca spectacolul MAGIC REVOLUTION SHOW a fost organizat, in exclusivitate, de Sandru Mircea Mario, sala de spectacole „Barbu Stirbei” fiind DOAR INCHIRIATA de acesta!

Ca si dumneavoastra, am constatat cu stupoare ca au fost vandute bilete cu mult peste capacitatea salii!

Acest lucru este nepermis de clauzele contractuale si de legile in vigoare, determinand evacuarea spectatorilor ce nu aveau locuri (din motive de securitate) si firesc, nemultumirea acestora.

Ne pare rau pentru faptul ca am fost si ati fost dezinformati cu privire la calitatea actului artistic ce urma a se desfasura pe scena, precum si referitor la presupusele cadouri ce urmau a fi oferite copiilor de catre organizator (Sandru Mircea Mario)! Facem mentiunea ca, in momentul in care au revenit copiii in sala pentru a solicita cadourile promise, am descoperit ca “organizatorul Sandru Mircea Mario” plecase deja pe usa din spatele scenei!

Daca sunt persoane care nu au reusit sa-si recupereze banii pe biletele nefolosite, va rugam sa-l contactati pe organizator, Sandru Mircea Mario, la numarul de telefon tiparit pe afise si pe fluturasii distribuiti in scoli!

Drept urmare, recomandarea noastra este sa acordati atentie maxima ofertelor de acest gen ce apar in unitatile de invatamant!

Noi va asiguram ca va vom sta la dispozitie oricand, la numerele de telefon 0242.314.925 si 0242.312.800, pentru a va clarifica orice nelamurire cu privire la acest gen de spectacole!

Reiteram faptul ca intre firma organizatoare a spectacolului si Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi exista un contract de inchiriere care are drept anexa diagrama salii de spectacole cu capacitate maxima 500 de locuri!

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

29 de localități sunt incluse în proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată

mar oct. 31 , 2017
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱 ,,Sprijin pentru pregătirea aplicației de finanțare și a documentațiilor de atribuire pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată pentru aria de acoperire a Operatorului Regional în județele Călărași și Ialomița, în perioada 2014-2020” este proiectul implementat de S.C.Ecoaqua Călărași, în cadrul […]