Luni, 6 noiembrie/ Teatrul Nottara prezintă „Burlaci și burlăcițe”

Print Friendly, PDF & Email

 Centrul  Județean de Cultură și Creație Călărași și Teatrul Nottara vă așteaptă luni, 6 noiembrie 2017,  la spectacolul de teatru  „Burlaci și burlăcițe, în regia Alessandrei Giuntini. Evenimentul va fi precedat de o conferință de presă, prilejuită de evenimentul aniversar Nottara 70 și va avea loc în foaierul instituției.

Distribuție – Vlad Gălăţianu (Znaiduh ), Daniela Minoiu ( Pukiţa ), Alexandru Mike Gheorghiu ( Gaunino ), Corina Dragomir ( Bulba ), Sebastian Ghiţă ( Oistwind ), Bogdan Budeş ( Voce Znaiduh ).

Sinopsis:

A iubi sau a nu iubi? A te-nsura sau a burlăci? Un cuplu merge la culcare în seara de dinaintea nunții… dar îndoielile obișnuite se transformă treptat în întrebări existențiale! Eroii noștri au parte de o aventură onirică, în care drumurile li se întretaie pentru a ajunge iar… la somn! Sau totul este doar un vis?

„Burlaci și burlăcițe” se va juca în sala de spectacole ”Barbu Știrbei” a C.J.C.C.Călărași. Durata: 90 minute (fără pauză).

Menționăm că spectacolul este nerecomandat tinerilor sub 16 ani!

Uneori e nevoie să ne fie reamintit de ce merită să iubim teatrul și să ne reîndrăgostim de lumea misterioasă pe care ne-o oferă  un spectacol!

Relații și rezervări la numărul de telefon : 0242.314.925.

Manager,

Mihaela PETROVICI

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Marți, 14 noiembrie/ Spectacol de teatru - „Totul e relativ”

lun nov. 6 , 2017
Centrul  Județean de Cultură și Creație Călărași și Teatrul Nottara vă așteaptă marți, 14 noiembrie 2017,  la spectacolul de teatru  „Totul e relativ”, în regia lui Felix Alexa. Distribuție : Raluca Gheorghiu ( Ginny ), Gabriel Răuţă ( Greg ), Constantin Cotimanis ( Philip ), Catrinel Dumitrescu ( Sheila ). […]