Locuinţe afectate de inundaţii în Dragalina: pompierii călărăşeni au acţionat pentru evacuarea apei

pompieri inundatiiPompieri militari din cadrul Secției Dragalina au fost solicitaţi să acţioneze în data de 6 februarie pentru evacuarea apei acumulate în exces în zece gospodării din comuna Dragalina, situate pe strada Garoafei.

Este cunoscut faptul că, în zona comunei Dragalina, pânza freatică se află la un nivel foarte ridicat, iar precipitațiile căzute în ultimele zile, concomitent cu topirea zăpezii au dus la fenomenul de băltire a apei, fiind afectate mai multe gospodării și chiar locuințe din această localitate.

Din cauza precipitaţiilor abundente şi a apei acumulate în exces în gospodării, exista riscul ca pereţii exteriori ai mai multor locuinţe să se surpe din cauza infiltraţiilor, însă prin intervenţiile lor până la acest moment, salvatorii au reuşit să înlăture această posibilitate, diminuând considerabil efectele negative ale inundaţiilor, valoarea bunurilor salvate fiind estimată la suma de 400.000 de lei.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

42 de persoane pot beneficia de cursuri gratuite de formare profesională organizate de AJOFM Călărași

mar feb. 9 , 2016
În luna februarie a acestui an, 42 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă pot urma gratuit, prin Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă – Călărași, unul dintre programele de formare profesională: comunicare în limba engleză frizer manichiurist-pedichiurist. În vederea participării la programul de comunicare în limba […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!