Județul Călărași/ 168 de autovehicule scoase din zăpadă, drumurile rămân închise

Print Friendly, PDF & Email

zapada-viscol-1-copyDatele actualizate, transmise de ISU Barbu Știrbei Călărași, luni, 18 ianuarie, arată următoarea situație existentă, în județul Călărași,  la ora 8.00:

Calarasiul este sub cod galben de viscol

A 2 AUTOSTRADA SOARELUI este inchisa circulatiei
Drumurile nationale DESCHISE circulatiei – 6
-DN 3 BUCURESTI LEHLIU GARA
-DN 21 CALARASI -SLOBOZIA
-DN 41 OLTENITA CASCIOARELE
-DN 4 OLTENITA – BUCURESTI
-DN 31 OLTENITA – CALARASI
-DN 3B CALARASI – BORCEA

SE FAC EFORTURI DIN PARTEA AUTORITATILOR, IN CONTINUARE, PENTRU REDAREA CAILOR DE ACCES PE CELELALTE DRUMURI NATIONALE, CONCOMITENT CU PASTRAREA CELOR EXISTENTE DESCHISE SI LARGIREA SPATIULUI DE CIRCULATIE.

DRUMURILE JUDEȚENE SUNT ÎNCHISE, CU MENTIUNEA CA PE ACESTEA SE LUCREAZA INTENS.
Bacul de trecere intre punctele Chiciu – Ostrov nu functioneaza din cauza
ninsorii, viscolului si a vizibilitatii foarte scazute
-Unitatile scolare nu isi desfasoara activitatea pe 18 ianuarie din cauza
situatiilor create de starea vremii
15 localitati nu au curent electric / 13420 de abonati
Localitati afectate total sau partial de lipsa energiei electrice: Sohatu, Frumusani, Coconi, Lupsanu, Cuza-Voda, Sarulesti, Dragalina Ciocanesti, Dorobantu, Bosneagu, Gradistea, Borcea, Ileana, Stefan Voda, Pelinu.
CEI DE LA DRUMURILE NATIONALE SI DRUMURILE JUDETENE LUCREAZA LA FOC CONTINUU, CU TOATE UTILAJELE DISPONIBILE, LA ACEST MOMENT, PENTRU DESZAPEZIREA CAILOR DE ACCES DIN TOT JUDETUL CALARASI.
INSTITUTIA PREFECTULUI SI AUTORITATILE JUDETENE DEPUN EFORTURI PENTRU REZOLVAREA TUTUROR ACESTOR PROBLEME CAUZATE DE VISCOL SI NINSORILE ABUNDENTE, CARE AU AFECTAT JUDETUL.
IN ULTIMELE 37 DE ORE, POMPIERII CALARASENI, IN COOPERARE CU STRUCTURILE M.A.I. SI CU REPREZENTANTII DE LA DRUMURI, AU DEGAJAT DIN ZAPADA 168 AUTOVEHICULE, FIIND SALVATE 397 DE PERSOANE, INFORMEAZA PLT. ADJ. TATARANU OVIDIU – I.S.U. CALARASI

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Actualizare date județ Călărași/ ora 09.00

lun ian. 18 , 2016
DUPA 22 DE ORE DE COD PORTOCALIU DE VISCOL SI NINSORI ABUNDENTE, CARE AU AFECTAT PUTRENIC INTREG JUDETUL CALARASI, SI ALTE 15 ORE DE COD GALBEN DE VISCOL, PANA LA ACEST MOMENT, TIMP IN CARE S-AU FACUT EFORTURI SUSTINUTE DIN PARTEA AUTORITATILOR, PENTRU REZOLVAREA TUTUROR PROBLEMELOR, SITUATIA ESTE URMATOAREA: Calarasiul este sub cod galben […]