Jandarmii călărăşeni intervin în sprijinul persoanelor afectate de tornadă

Print Friendly, PDF & Email

În cursul zilei de astăzi, 30 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași au acționat în localitatea Constantin Brâncoveanu, în sprijinul persoanelor greu încercate de furia naturii, ce le-a distrus munca de-o viață.
Militarii au acordat sprijin autorităților locale și cetățenilor, pentru înlăturarea efectelor calamității care s-a abătut asupra localității în data de 30 aprilie, a.c.
Aceștia au ajutat la evacuarea unor bunuri din cadrul a șapte gospodării, repararea unui gard distrus de vânt, precum și la încărcarea, descărcarea și transportul materialelor de construcție necesare refacerii acoperișurilor caselor și anexelor grav avariate.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Misiuni de asigurare a ordinii publice la competiții sportive, în week-end

vin mai 3 , 2019
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱În acest sfârșit de săptămână, jandarmii călărășeni împreună cu efective de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Constanţa, având în sprijin Poliția Municipiului Călărași, I.S.U. Călărași și Direcția Poliție Locală Călărași vor asigura măsurile de ordine şi siguranţa publică la o serie de evenimente […]