IPJ Călărași/ Peste 1000 de autovehicule verificate

Print Friendly, PDF & Email

Peste 1000 de autovehicule verificate, aproape 370 de sancțiuni aplicate, premise de conducere reținute și certificate de înmatriculare retrase în urma unei acțiuni desfășurate de polițiști în județul Călărași.

În ziua de 27 noiembrie a.c., sub coordonarea de specialitate a Direcției Rutiere polițiștii din Călărași, Constanța, Giurgiu, Ilfov și Ialomița au acționat pentru creșterea gradului de siguranță în trafic și depistarea celor care încalcă prevederile legale.

În timpul activităţilor desfăşurate în trafic, poliţiştii rutieri au verificat peste 1000 de autovehicule şi au aplicat 368 de sancţiuni contravenţionale.

De asemenea, au fost reținute 20 de permise de conducere, 27 certificate de înmatriculare și au fost constatate 4 infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Primăria Călărași/ În atenția solicitanților de teren pentru tineri, în vederea construirii de locuințe

mie nov. 29 , 2017
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱ÎN ATENȚIA SOLICITANȚILOR DE TEREN PENTRU TINERI  ÎN VEDEREA CONSTRUIRII DE LOCUINȚE PROPRIETATE PERSONALA CONFORM PREVERERILOR  LEGII NR.15/2003 Comisia  constituită în baza H.C.L nr. 94 din 28.07.2016, aduce la cunoștință  tinerilor care au dosare depuse pentru obținerea unui teren în vederea construirii de locuințe proprietate  […]