În acest an, începe construcţia unui bazin de înot didactic, în Călăraşi

Print Friendly, PDF & Email

Este cunoscut faptul că, la începutul anului trecut, Daniel Drăgulin, edilul municipiului Călăraşi, a anunţat demararea unei investiţii importante, privind construcţia unui bazin de înot. În acest an, promisiunea sa începe să prindă contur. Conform informaţiilor furnizate de către Biroul de presă al Primăriei Călăraşi, Compania Națională de Investiții a demarat procedura de achiziție publică a contractului –Proiectare-faza de adaptare la amplasament și asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări pentru obiectivul de investiții ”Construire bazin de înot didactic, în municipiul Călărași, bulevardul Republicii, nr. 2C, județul Călărași”.

În urma demersurilor repetate ale Primăriei Municipiului Călărași, a fost obținută finanțarea din partea Companiei Naționale de Investiții, în cadrul subprogramului ”Bazine de înot”, municipiul Călărași punând la dispoziție terenul, în suprafață de 8.127 mp, pe perioada realizării investiției.

Valoarea estimată a contractului pentru care CNI realizează achiziția publică electronică este de 6.265.984 lei fără TVA, termenul de finalizare fiind de 48 de luni. Termenul limită de depunere a ofertelor este 31.01.2017.

Potrivit memoriului tehnic, clădirea are un regim de înălțime P+1, cu o suprafață construită de 840 mp, ea fiind configurată astfel:

PARTER: hol primire, grupuri sanitare (fete/baieți), vestiare (băieți/fete/instructor), centrală tratare aer, spațiu de depozitare, bazin de compensare, stație filtrare apă, stație de tratare și pompare apă

ETAJ: hol, plajă și zonă încălzire, grup sanitar, zonă public, și bazinul în suprafață de 312,50 mp.

 

Primăria Municipiului Călărași va asigura tot sprijinul necesar Companiei Naționale de Investiții pe perioada implementării proiectului.

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Cod galben de viscol, în judeţul Călăraşi

mie ian. 18 , 2017
Agenţia Naţională de Meteorogie a emis avertizarea de cod galben pentru întreg judeţul Călăraşi, între orele:11-14.  Vor fi intensificări ale vântului, cu viteze la rafală de 55…65 km/h şi cu  zăpadă spulberată. Please enter banners and links.