În acest an, încep lucrările la reţeaua de canalizare şi apă pluvială în cartierul Măgureni

Print Friendly, PDF & Email

Cartierul Măgureni, una din zonele mărginaşe ale Municipiului Călăraşi, nu a beneficiat, în ultimii ani, de investiţii importante privind infrastructura stradală. Motivul este unul singur: se impune, în primul rând, reabilitarea reţelei de canalizare şi apă pluvială. Şi cum această investiţie nu a fost realizată, municipalitatea călărăşeană intenţionează să o pună în practică chiar în acest an. În şedinţa de Consiliul Local, de joi 28 iunie, a fost pus în dezbatere proiectul de hotărâre privind  aprobarea indicatorilor tehnico-economici  pentru obiectivul de  investiţii ,, Reţea canalizare menajeră şi pluvială Cartier Măgureni, Municipiul Călăraşi, judeţul Călăraşi”.

Valoarea investiţiei este de 5.584.021,61 lei la care se adauga TVA în suma de 1.060.964,10 lei. Aşa cum se arată în proiectul respectiv, „Amplasamentul pe care se vor  realiza lucrările de extindere reţea canalizare menajeră şi pluvială îl reprezintă trama stradală şi trotuarele aferente, situate în intravilanul localităţii în cartierul Măgureni.

Cartierul Măgureni este format din 14 străzi, pe care sunt amplasate un număr de 334 gospodării cu o populaţie de 981 cetăţeni.

 

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Zonă de picnic în municipiul Călăraşi

lun iul. 2 , 2018
Călărăşenii care doresc să iasă la iarbă verde vor trebui să folosească o zonă special amenajată pentru picnic. O astfel de  locaţie a fost stabilită printr-o Hotărâre de Consiliul Local ce a fost supusă dezbatere în luna iunie. În Hotărârea respectivă este prezentat faptul că „ la nivelul municipiului Călăraşi, […]