Filipescu: ,, Am tot obosit să ridic ştacheta atât de sus”

filipescuRăducu Filipescu a avut în această săptămână o primă întâlnire cu presa călărăşeană, din poziţia   doar de  preşedinte al formaţiunii liberale.  Neobişuit cu  un program de muncă mai relaxant, nemaiavând obligaţiile funcţiei de conducător al administraţiei judeţului , Răducu Filipescu a făcut, încă  de pe acum, calculele electorale ale PNL-ului , la Călăraşi, la alegerile parlamentare din toamna.  În mod clar, liderul liberal  va conduce  scrutinul din toamnă  când , el, însuşi,  va candida pentru un post de senator.

,,Avem 2 locuri eligibile.  Dacă suntem serioşi, ne putem gândi la 3 locuri, dar, care , după părerea mea ar fi un efort fantastic. Am tot obosit să ridic ştacheta atât de sus. Singura variantă de a nu obţine PNL-ul, 3 deputaţi, este ca PSD-ul să facă 40% la alegerile parlamentare. Dacă PSD-ul nu va atinge acest scor, noi vom avea 4 parlamentari , 3 deputaţi şi un senator .Dcă vom lua 3 deputaţi din patru este un succes pentru noi ..Însă este foarte important ca la toamna la alegerile parlamentare , noi , PNL-ul, să luam trei  deputaţi. Chiar le-am spus alor mei : ,, Bă, nu vă bucuraţi, că nu s-a terminat.” Greul, de abia acum, incepe. Dacă luăm trei deputaţi din patru e un succes pentru noi. dacă luam doi, e ceva normal.  Asta înseamnă să fim egali cu cei de la PSD.  Păi, nici în visele mele, cele mai urâte, nu pot sa accept să fim egali cu PSD-ul. Dar PSD Călăraşi, la ora actuală e varză. Văd că acum e mâncătorie între ei. Dar nu au pe ce să se bată,  ei se arunca cu dinţii şi cu colţii ascuţiţi pe o masă goală.”, a afirmat Filipescu.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Pe 11 iulie, începe distribuţia ajutoarelor U.E. în municipiul Călăraşi

joi iul. 7 , 2016
Primăria Municipiului Călărași, prin Direcția de Asistență Socială, aduce la cunoștință faptul că începând de luni, 11 iulie, beneficiarii programului POAD 2015-2016 se pot prezenta la Căminul de bătrâni Sf. Antim Ivireanul, din strada Oborului nr. 2A, pentru ridicarea ajutoarelor alimentare. Pe listele inițiale sunt înscriși 5.739 de beneficiari (956 […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!