Family Road și Primăria Călărași vă invită la evenimentul ”Iubește Sportul”

Print Friendly, PDF & Email

Family Road în parteneriat cu Primăria Municipiului Călărași organizează evenimentul ”Iubește Sportul”, duminică, 24 iulie 2016, începând cu ora 16.30, la scena din Parcul Dumbrava. Evenimentul, aflat anul acesta la a VI-a ediție, promovează mișcarea  ca metodă de îmbunătățire a stării de sănătate și frumusețe.

Primăria Municipiului Călărași invită toți călărășenii să se alăture instructorilor de aerobic/fitness ce vor fi prezenți, precum și invitatului special, binecunoscuta atleta Bianca Marcarov.

Ziua va începe cu o bătaie cu baloane umplute cu apă și continuă cu clase de dans și aerobic/fitness: dans pentru copii, kangoo jumps, khai bo, zumba fitness, stell tonic, mișcare holistică, concurs circuit training. Participanții se pot înscrie la tombola cu premii, iar copiii se pot bucura de o înghețată.

iubeste sportul

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Reţinut de poliţişti pentru violenţă în familie

mar iul. 19 , 2016
Poliţiştii Postului de Poliţie Vasilaţi au reţinut un bărbat din localitate bănuit de săvârşirea a trei infracţiuni de violenţă în familie. În ziua de 18 iulie a.c. poliţiştii au fost sesizaţi de faptul că un bărbat de 36 ani, din localitate îşi agresează fizic concubina şi cei doi copii minori. […]