Expoziție inedită la Muzeul Municipal Călărași

Print Friendly, PDF & Email

IMG_1624Sfârșitul lunii septembrie 2015 aduce pe simezele Muzeului Municipal Călărași o expoziție inedită, din mai multe puncte de vedere. În primul rând, vor fi reunite proiecte de licență ale unor absolvenți ai facultăților de arhitectură din țară. În al doilea rând, absolvenții sunt călărășeni, iar, în al treilea rând, proiectele se referă la intervenții sau posibile investiții în Călărași. Printre absolvenți veți descoperi rude, vecini, prieteni sau colegi.

IMG_1628La capitolul proiecte, călărășenii vor putea admira intervenții asupra unor clădiri reprezentative din Călărași sau proiecte care propun valorificarea celei mai prețioase resurse pe care o avem – Dunărea.

Expoziția, realizată cu sprijinul Facultății de Arhitectură a Universității Spiru Haret, va fi deschisă miercuri, 30 septembrie, ora 17.oo, în sala de expoziții temporare a Muzeului Municipal Călărași.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Lucrările la Centrul Integrat de Management al Deșeurilor de la Ciocănești au fost încheiate

joi sept. 24 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱La sediul Consiliului Județean Călărași a avut loc, miercuri, 23 septembrie, o conferință de presă privind proiectul „Sistem integrat de management al deşeurilor solide în judeţul Călăraşi” . În cadrul acestuia, a fost construit depozitul de la Ciocănești, unde va funcționa o staţie de sortare […]