Elevii Școlii Gimnaziale ”Carol I ” Călărași Învățământ special Integrat, premianţi la concursurile naţionale

Print Friendly, PDF & Email

Şi în acest an, elevii Școlii Gimnaziale ”Carol I ” Învățământ special Integrat, din Călăraşi, coordonaţi de profesorii lor, au continuat tradiţia succesului,  performând pe scenele ţării la concursurile naţionale artistice  În acest fel, ei au  demonstrat că talentul, abnegaţia şi  munca sunt aducătoare de mari satisfaţii, prin rezultatele cu care s-au întors acasă.Alături de aceşti copii cu cerinţe educaţionale speciale au evoluat în competiţiile  naţionale  elevii Colegiului Economic precum şi cei de la Şcoala Gimnazială Constantin Brâncoveanu din Călăraşi.

Aceşti elevi  au participat la următoarele  competiții specifice:

Concursul Regional  ”Împreună pentru viitor” din cadrul Strategiei Naționale a Acțiunilor Comunitare desfășurat la Târgoviște în data de 25.04.2018 cu rezultate remarcabile:

-Trupa de dans modern ”Speranța Călărași” Locul I s-a calificat la etapa națională

Coordonatori: Andrei Mihaela, Grigoruță Anamaria, Marinescu Elena

-Ansamblul folcloric ”Ghiocei de Bărăgan” Locul II

Coordonatori: Rădan Mariana, Drăgan Antoanela, Ioniță Anca

Festivalul Național de Talente Artistice ” Descopăr frumosul din mine”, Ediția a III-a

Tîrgu Mureș desfășurat în data de 09.05.2018 unde elevii au obținut:

-Trupa de dans modern ”Speranța Călărași” Premiul I

Coordonatori: Andrei Mihaela, Grigoruță Anamaria, Marinescu Elena

-Eleva Căruțașu Marina, clasa a IV-a, Premiul I interpretare și Premiul de excelență

Coordonatori: Domnica Geanina, Florea Mirela

Mesajul transmis de participanții la aceste competiții specifice învățământului special a fost: “Toleranță, Admirație și Respect pentru copiii cu dizabilități”. Fiecare copil a contribuit la clădirea unei  atmosfere de sărbătoare au dansat, au cântat, au transmis emoție și bună dispoziție – au obținut aplauze și aprecieri. Bucuria și veselia au luminat chipul copiilor.

Mulțumim pentru susținere permanentă doamnei inspector pentru învățământul special Magearu Corina Nicoleta, părinților pentru participare și comunicare. Felicitări copiilor și cadrelor didactice coordonatoare care prin dăruire și implicare ajută la descoperirea frumosului din noi! ”, a precizat directorul adjunct al Şcolii Gimnaziale „ Carol 1”, prof. psihopedag Dorina Petcu.

 

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Vin noi medici la Spitalul Judeţean Călăraşi

mar mai 15 , 2018
Anul 2018 aduce modificări îmbucurătoare în cadrul Spitalului Județean Călărași. S-a creat o echipă de conducere consolidată, au fost atrași medici tineri pe secțiile deficitare, a fost mărită structura compartimentului de diabet de la 8 la 15 paturi, s-a înființat un nou compartiment de nefrologie cu 8 paturi având medic […]