Ecaterina Andronescu a dat startul campaniei electorale PSD la Călăraşi

psd4Duminică, 27 aprilie, social democraţii călărăşeni au organizat prima acţiune ce a marcat debutul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare. Senatoarea Ecaterina Andronescu, candidata ce ocupă locul doi, pe lista alianţei PSD-UNPR-PC pentru Parlamentul European, s-a aflat la Călăraşi pentru a discuta cu alegătorii.

Însoţită de liderii locali pesedişti (Dan Cristodor, Ştefan Ion, deputatul Daniel Florea, Marius Dulce, Virgil Diaconu), precum şi de activiştii de partid, Ecaterina Andronescu a luat, la pas, străzile şi pieţele călărăşene pentru a fi în mijlocul oamenilor. Social democraţii au prezentat realizările Guvernului Ponta, dar şi obiectivele politice şi economice pe care acesta doreşte să le realizeze în următoarea perioadă. În discuţiile purtate cu social democraţii călărăşeni, cetăţenii au susţinut necesitatea scăderii TVA-ului, creşterea locurilor de muncă, dar şi unele probleme pe care le întâmpină în relaţia cu instituţiile publice.
În zilele următoare, vor fi la Călăraşi Viorica Dăncilă şi Claudia Ţapardel, ambele candidate pe lista PSD la alegerile europarlamentare din 25 mai.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

I.P.J. Călăraşi are un conducător nou la comandă

lun apr. 28 , 2014
Începând cu data de 25 aprilie 2014, noul comandant al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Călăraşi este comisarul şef, Nicolae Ion. Potrivit reprezentantilor IPJ, printr-un ordin al ministrului, emis la aceeaşi dată, comisarului-şef de poliţie Costache Ionel i-a încetat împuternicirea în funcţia de şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi. […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!