Drăgulin și Barbu, validați de BPN al PNL pentru candidatura la Primăria Călărași, respectiv președinția CJ

Președintele PNL Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin, a anunțat joi, 12 martie, într-o conferință de presă, că Biroul Politic Național a validat propunerile pentru candidaturile la șefia Consiliului Județean Călărași și la funcția de primar al municipiului reședință de județ.
”După cum știți, luni, în ședința Biroului Politic Național, s-au validat candidații mai multor organizații județene, respectiv președinte CJ și primar al reședinței de județ. Călărașiul a fost validat prin cele două propuneri, în persoana domnului Barbu Valentin, pentru funcția de președinte al CJ, iar pentru Primăria Călărași, subsemnatul.”, a anunțat Drăgulin.
Șeful liberalilor călărășeni a avut și un mesaj de încredere pentru întreaga organizație. ”Din discuțiile avute în cadrul BPN, pentru a nu mai fi create efervescențe din partea unora sau altora, prin această declarație, sunt oficiale candidaturile noastre. Este clar, avem votul tuturor membrilor BPN și, ca atare, ne vom bate pentru Organizația Județeană PNL Călărași să câștige cât mai multe voturi și să reușim să luăm în continuare șefia Consiliului județean, cât mai mulți consilieri județeni, Primăria Călărași, cel puțin un viceprimar și cât mai mulți consilieri locali”, a punctat președintele PNL Călărași.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Primăria Călărași ia noi măsuri în vederea limitării răspândirii infecţiei cu coronavirus

vin mart. 13 , 2020
În contextul limitării răspândirii infecţiei cu coronavirus, Primăria Municipiului Călărași face cunoscut faptul că Grădina Zoologică Călăraşi va fi închisă publicului începând de vineri, 13 martie, până marţi, 31 martie, inclusiv, cu posibilitatea prelungirii acestei măsuri. Totodată, Muzeul Municipal a făcut publică următoarea informare: Please enter banners and links.

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!