Două tinere rănite într-un accident nautic pe braţul Borcea

victime accident nauticVineri 18 iulie, ora 17.34, un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Călărașia fost solicitat prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe raza municipiului Călărași, pe malul Brațului Borcea, pentru acordarea primului ajutor unei persoane de sex feminin, Daniela T., în vârstă de 29 ani, victima unui accident nautic.

La sosirea echipajului SMURD, victima era conștientă și prezenta suspiciune fractură membru superior stâng. Paramedicii SMURD i-au aplicat guler cervical, i-au imobilizat brațul cu atela vacuum și au transportat-o la Spitalul Județean Călărași.

Accidentul nautic s-a soldat cu două victime, cealaltă persoană rănită, tot de sex feminin, în vârstă de 27 ani, fiind preluată de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Călărași.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Peste 300 de locuri de muncă vacante prin AJOFM Călăraşi

lun iul. 21 , 2014
În această săptămână, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă(AJOFM) din Călăraşi pune la dispoziţia persoanelor interesate un număr de 303 locuri de muncă vacante, astfel: 157 de locuri de muncă oferite de agenţii economici din judeţul Călăraşi, cele mai multe dintre acestea fiind pentru următoarele meserii: confecţioner îmbrăcăminte, electrician […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!