Două locuinţe din judeţul Călăraşi, incendiate intenţionat !

 

incendiu Incendiu la o locuinţă din comuna Mitreni        

Două echipaje de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Oltenița au acţionat pentru stingerea  incendiului cu două autospeciale de capacitate mărită timp de aproximativ două ore şi 30 de minute, evitând posibilitatea propagării arderii la alte bunuri materiale

În data de 24.01.2016, ora 22.53, două echipaje specializate de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Oltenița au fost solicitate să acţioneze pe raza localităţii Mitreni, pe strada Zambilei, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă, proprietate individuală, aparţinând lui Liviu M.

La sosirea echipajelor de stingere, incendiul se manifesta violent, cu flacără şi cu fum dens la nivelul acoperişului locuinţei şi în interior la două încăperi ale casei, existând risc de extindere la celelalte bunuri materiale aflate în imediata vecinătate.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a fost provocat de o persoană neidentificată, care a folosit intenționat o sursă de aprindere pentru a genera arderea.

Pompierii militari din cadrul Detașamentului de pompieri Oltenița s-au deplasat la această intervenţie cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, acţionând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ două ore şi 30 de minute.

În urma incendiului au ars: două camere ale locuinței cu mobilierul aferent, aparatură electrocasnică şi electronică, mai multe materiale textile şi acoperişul casei pe o suprafaţă de circa 50 de metri pătraţi, valoarea pagubelor fiind estimată în acest caz la suma de circa 40.000 de lei.

Exista pericolul ca arderea să se extindă la alte bunuri materiale aflate în imediata vecinătate, însă pompierii militari au intervenit prompt și au lichidat incendiul în limitele găsite, salvând bunuri materiale în valoare de aproximativ 60.000 de lei.

 lncendiu la o locuinţă din municipiul Mitreni

 

 

Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Oltenița au acţionat pentru stingerea  incendiului timp de aproximativ trei ore, evitând posibilitatea propagării arderii la alte bunuri materiale

 

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a fost provocat de o persoană neidentificată, care a folosit intenționat o sursă de aprindere pentru a genera arderea

 

          În data de 25.01.2016, ora 03.05, două echipaje specializate de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Oltenița au fost solicitate să acţioneze pe raza localităţii, pe strada Mircea Eliade, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă, proprietate individuală, aparţinând Jenicăi Z.

La sosirea echipajelor de stingere, incendiul se manifesta violent, cu flacără şi cu fum dens la nivelul acoperişului locuinţei pe o suprafaţă de circa 160 de metri pătraţi, cât și la interior,  existând risc de extindere la vecinătăți.

Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Călăraşi s-au deplasat la această intervenţie cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, de  capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ trei ore.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a fost provocat de o persoană neidentificată, care a folosit intenționat o sursă de aprindere pentru a genera arderea.

În urma incendiului au ars: acoperişul casei pe o suprafaţă de aproximativ 160 de metri pătraţi, tavanul din lemn al camerelor, mai multe uşi și tocuri de ferestre, elemente de mobilier, materiale textile, aparatură electronică și electrocasnică, valoarea pagubelor fiind estimată în acest caz la suma de circa 10.000 de lei.

Exista pericolul ca arderea să se extindă la alte bunuri materiale aflate în imediata vecinătate, însă pompierii militari au intervenit prompt și au lichidat incendiul în limitele găsite, reușind să salveze bunuri materiale în valoare de aproximativ 40.000 de lei.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Primăria Călăraşi va demara, în acest an, un amplu proces de reabilitare a străzilor

mar ian. 26 , 2016
În prima conferinţă de presă din acest an, edilul Daniel  Dragulin a adus în atenţie priorităţile investiţionale pe care le are în vedere să le transpună în realitate, în viitorul apropiat . Având la dispoziţie un buget mult mai generos faţă de anii trecuţi, municipalitatea călărăşeană va aloca peste 400 […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!