Două autoturisme incendiate de persoane necunoscute

Print Friendly, PDF & Email

incendiu auto A2Un echipaj specializat de stingere din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu Gară a acţionat pe raza comunei Dragoș-Vodă, pe A2, pentru lichidarea unui incendiu, care se manifesta violent, cu flacără deschisă, la nivelul unui autoturism

În data de 29.06.2014, ora 00.01, un echipaj specializat de stingere din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu Gară a fost solicitat, prin intermediul apelului unic de urgenţă 112, să acţioneze pe A2, km 88, pe raza comunei Dragoș-Vodă, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism.

La sosirea pompierilor militari, incendiul se manifesta violent și cu flacară la la nivelul întregului autoturism.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, incendiul a fost provocat de o persoană neidentificată, care a folosit o sursă de aprindere pentru a genera arderea.

Un echipaj profesionist de stingere din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu Gară s-a deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând rapid pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ 24 minute.

Pompierii militari din cadrul Gărzii de intervenție Budești au acţionat pe raza comunei Vasilați pentru lichidarea unui incendiu, care se manifesta cu flacără şi cu fum dens la nivelul unui autoturism

      În data de 30.06.2014, ora 00.23, un echipaj specializat de stingere din cadrul gărzii de intervenție Budești a fost solicitat, prin intermediul apelului unic de urgenţă 112, să acţioneze în comuna Vasilați, pe strada Panseluțelor, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la nivelul unui autoturism, proprietate individuală, aparţinând numitului Dumitru C.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a fost provocat de o persoană neidentificată, care a folosit o sursă de aprindere pentru a genera arderea.   .

Un echipaj profesionist de stingere din cadrul Gărzii de intervenție Budești s-a deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ 57 de minute.

În urma incendiului, autoturismul a ars în proporție de 60%.

 

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Cei care contestă achiziţiile publice sunt buni de plată!

mar iul. 1 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Pentru a proteja autorităţile contractante de contestaţiile abuzive, Guvernul României a introdus obligativitatea constituirii de garanţii de bună conduită în cazul contestării procedurilor de achiziţii publice. Astfel, operatorii economici care contestă procedurile de achiziţie publică vor constitui garanţii de bună conduită pe întreaga perioada cuprinsă […]