Din 25 de angajatori, trei au fost sancționați de ITM Călărași

Print Friendly, PDF & Email

In sãptãmâna 27 – 31.01.2020, ITM Cãlãraşi a efectuat controale in urmatoarele domenii de activitate: comerţ, agriculturã, construcţii, învăţământ şi administraţie publică, restaurante şi baruri, saloane de înfrumuseţare, farmacii, activităţi de curăţenie, întreţinerea autovehiculelor, alte domenii de activitate.
Rezultatul controalelor:
– inspectorii de muncã din cadrul compartimentului relaţii de muncã – au verificat 25 de angajatori, trei au fost sancţionaţi şi s-au aplicat amenzi în valoare de 20000 de lei. Au fost dispuse 30 de măsuri cu termene precise de rezolvare.
– inspectorii de muncã din cadrul compartimentului securitate şi sãnãtate in muncã – au efectuat 34 de controale, 31 de angajatori au fost sancţionaţi, au fost aplicate 63 de avertismente. Pentru remedierea deficienţelor s-au aplicat 63 de mãsuri cu termene precise de rezolvare.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

În contextul actualei situații politice, PNL Călărași face câteva precizări

sâm feb. 8 , 2020
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱În contextul actualei situații politice, Organizația Județeană a PNL Călărași vine cu următoarele precizări: Guvernul PNL continuă să-și facă treaba, chiar cu puteri limitate în urma adoptării moțiunii de cenzură, pentru a se asigura că România rămâne stabilă și sigură! Activitatea ministerelor nu ia pauză, […]

Te mai poate interesa