,,Decizia CEx, de schimbare a președintelui PSD Călărași, trebuie respectată!”

Print Friendly, PDF & Email

Senatoarea Roxana Natalia Pațurcă a transmis un mesaj privind susținerea deciziei luate luni, 10 decembrie 2018, ]n cadrul Comitetului Executiv al PSD, privind schimbarea conducerii partidului, la nivelul organizației județene a PSD Călărași:

,,Este normal ca, în calitate de membru al unui partid, mai ales al unui partid de anvergura Partidului Social Democrat, să respecți deciziile care se iau în forurile statutare ale organizației. Din acest motiv, decizia de invalidare în funcție a președintelui, ales în luna septembrie în cadrul alegerilor filialei Călărași a PSD, a domnului Ciprian Pandea, și de numire a unui președinte interimar, în persoana domnului Iulian Iacomi, trebuie respectată ca atare, mai ales că această decizie a fost luată în Comitetul Executiv al PSD.
Ca senator PSD, pot spune că organizația noastră este una puternică și respectată de către conducerea centrală a partidului. Forța noastră stă în unitatea membrilor și în modul în care, de fiecare dată, indiferent de cine a ocupat funcţia de președinte al organizației noastre județene, am știut să ne alăturăm acestuia în lupta politică. 
În unitate va sta forța noastră politică și de acum încolo. Mai mult, întrucât peste doar câteva luni vom avea de dus o bătălie politică grea la nivel județean, în cadrul alegerilor europarlamentare, puterea noastră va sta și în modul în care vom reuși să mobilizăm toți membrii PSD Călărași. 
Din acest punct de vedere, schimbarea președintelui organizației noastre are cel puțin un aspect pozitiv. Așa cum se știe, orice lider nou își dorește, mai ales la început, mobilizarea maximă a colegilor alături de care duce lupta politică. Nu mă îndoiesc că domnul președinte Iulian Iacomi nu va face același lucru, mobilizându-ne pe toți alături de domnia sa, în perspectiva anului electoral, care începe în mai puțin de o lună.
Sunt convinsă că PSD Călărași are potențialul de a obține rezultate excelente și în actuala formulă de conducere și am încredere că decizia CEx , de luni, va aduce un suflu nou în cadrul organizației noastre. 
Transmit pe această cale tuturor membrilor PSD Călărași să aibă, la rândul lor, încredere că vom rămâne la fel de puternici și de uniți, și de acum înainte, și îi rog să profite din plin de sărbătorile care bat la ușă, întrucât la anul vom avea de dus câteva bătălii politice extrem de importante și care ne vor solicita la maxim. 
Apreciind eforturile pe care domnul Ciprian Pandea le-a depus în fruntea organizației noastre, urez succes președintelui interimar Iulian Iacomi în noua funcție și îl asigur de tot sprijinul meu politic! ”

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

,,Curentul PNL este că trebuie să preluăm guvernarea, indiferent de riscuri”

Dum dec. 16 , 2018
Senatorul PNL, Răducu Filipescu, a declarat, în cadrul conferinței de presă, susținută vineri, 14 decembrie, că moțiunea de cenzură a opoziției, intitulată: „Ajunge! Guvernul Dragnea – Dăncilă, ruşinea României!”, a fost depusă la Parlament. Dacă moţiunea va obţine, joi, 20 decembrie, 233 de voturi “pentru”, Guvernul va fi demis. Senatorul […]