Danubiu Balet Călărași vă invită la spectacolul “CHOPINIANA”

Sala “Barbu Ştirbei” a Consiliului Judeţean Călăraşi va gazdui in 18 Iunie 2017, ora 12:00, cel de-al treilea spectacol de balet organizat de grupul DANUBIU BALET CĂLĂRAŞI, “CHOPINIANA”.

Protagoniştii sunt micuţele balerine ale grupului Danubiu Balet Călăraşi şi tineri balerini din Constanţa.

Spectacolul este pus ȋn scenă de Maestrul Călin HANŢIU, plecând de la baza coregrafică a lui Mikhail Fokin, pe muzica lui Frédéric CHOPIN.

Spre deosebire de cele două spectacole anterioare, “BAYADERA” şi “VISUL UNEI NOPŢI DE VARĂ”, “CHOPINIANA” este un balet fără naraţiune, este lipsit de intriga, exprimă însă tristeţe, sentiment de nostalgie, stare de euforie, la hotarul visului şi a realităţii tȃnărului poet, înconjurat de zȃnele văzduhului. Este primul balet care se referă exclusiv la dispoziţie şi dans.

INTRAREA ESTE LIBERĂ

Pentru detalii consultaţi pagina de facebook a grupului:  facebook.com/danubiubalet 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Proiect Educațional Transfrontalier România-Rep. Moldova – „La fântâna cea română”

lun iun. 12 , 2017
În perioada 01.01.2017-31.08.2018, se desfășoară Proiectului Educațional Transfrontalier România-Republica Moldova – „La fântâna cea română”, scopul acestuia fiind sensibilizarea copiilor în ceea ce priveşte arta şi tradiţia populară, conştientizarea asupra protejării, conservării şi perpetuării acestora. În cadrul acestui parteneriat, la sfârșitul săptămânii trecute, a fost primită vizita colegilor din Ialomița, […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!