Dan Alexa, supranumit și „chirurgul”, este noul tehnician al echipei de pe malul Borcei

Fostul antrenor al echipei din Liga 1, Concordia Chiajna, Dan Alexa a semnat un contract pe 1 an de zile cu posibilitatea de prelungire cu gruparea Dunărea Călărași. Alexa a mai pregătit în cariera sa de antrenor formații ca Poli Timișoara, ASA Tg. Mureș, Concordia și Rapid București. „Am avut mai multe discuții cu diferiți antrenori. Alexa a acceptat oferta noastră. El vine în această seară la Călărași și mâine va fi pe banca Dunării la meciul pe care îl jucăm acasă cu CS Balotești„, a declarat președintele clubului Dunărea, Florin Brișan.

În altă ordine de idei, călărășenii s-au despărțit în această perioadă de doi jucători: Bogdan Stancu și Gelu Velici. „Vom mai aduce jucători. Este și normal după ce ne-au plecat doi jucători. Suntem în proporție de 70% să aducem doi fotbaliști buni„, a mai spus Brișan.

Dunărea Călărași joacă mâine pe stadionul „Ion Comșa„ al 3-lea meci din Liga a 2-a la fotbal în compania formației CS Balotești cu începere de la ora 18:00. Prețul unui bilet este de 5 ron.

Cătălin NIȚU-Ofițer de presă / AFC Dunăarea 2005 Călărași

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

I.T.M. Călăraşi a organizat o întâlnire cu tinerii instituţionalizaţi la Centrul de Plasament „Sf. ŞTEFAN” Perişoru

mie aug. 23 , 2017
În cadrul acţiunii de informare şi conştientizare cu privire la transformarea muncii nedeclarate în muncă declarată, ce se desfăşoară în perioada 14.06.2017-31.08.2017, în data de 22.08.2017, Inspectoratul Teritorial de Muncă Călăraşi, în colaborare cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Călăraşi, a organizat o întâlnire cu tinerii cu […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!