Crucea Roșie Călărași împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Călărași organizează proiectul: DIN SUFLET PENTRU SUFLET”

Print Friendly, PDF & Email

Autor: Florentina Chiru
02.03.2021

Crucea Roșie Călărași împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Călărași și Consiliul Județean al Elevilor Călărași, organizează proiectul „DIN SUFLET PENTRU SUFLET”
Cadrele didactice participante care se implică activ împreună cu clasa / clasele de elevi și / sau preșcolari primesc un certificat pentru dosarul personal și șansa de a căștiga unul dintre premiile puse în joc.
REGULAMENT OFICIAL DE PARTICIPARE LA PROIECTUL ȘI TOMBOLA CARITABILĂ „DIN SUFLET PENTRU SUFLET”
Proiectul se desfășoară în perioada 1 MARTIE – 10 MAI 2021.
Pentru a participa la această tombolă, fiecare persoana trebuie să se înscrie cu mimim 1 bilet.
Biletele se pot obține astfel:
-> 1 bilet pentru fiecare donație de minim 50 lei.
Procedura: Donațiile se pot face de la ghișeul oricărei bănci sau folosind aplicațiile bancare de pe telefon în următorul cont: CRUCEA ROȘIE CĂLĂRAȘI
IBAN RO70 BRDE 120S V121 6355 1200
Banca BRD Călărași CIF 4930898
(la detalii se menționează „DONAȚIE DIN SUFLET PENTRU SUFLET”)
Dovada donației reprezintă o fotografie / scan a chitanței de la bancă sau o captură ecran telefon pe care o trimiteți pe mail la adresa secretariat.crucearosiecl@yahoo.com împreună cu numele, prenumele și un număr de telefon pentru contact. După procesarea datelor, revenim cu un mail de confirmare și cu un număr pentru biletul / biletele dumneavostră.
-> 1 bilet pentru completarea formularului 230 prin care direcționați 3,5% din impozitul pe venit pe anul 2020 către Crucea Roșie Călărași.
Procedura: Orice persoană care a fost angajată minim 3 luni în anul 2020 poate completa formularul iar acesta va ajunge în baza noastră de date și se va depune automat la ANAF fără a mai fi necesară imprimarea sau trimiterea formularului prin poștă. Pentru mai multe bilete se pot completa formulare și pentru rude, colegi sau prieteni. Formularul se completează ușor și rapid în format online accesând următorul link:
https://crc.dec230.us/formular/dh3vszg3-1200
Dovada donației reprezintă un mail la adresa secretariat.crucearosiecl@yahoo.com în care menționați numele persoanei / persoanelor care au completat formularul din partea dumneavostra împreună cu numele, prenumele și un număr de telefon pentru contact. După procesarea datelor, revenim cu un mail de confirmare și cu un număr pentru biletul / biletele dumneavostra.
-> 1 bilet pentru orice pachet de minim 5 kg cu donații adus la sediul nostru.
Procedura: Pachetele pot conține alimente greu perisabile, rechizite, produse de igiena, îmbrăcăminte și încălțăminte și jucării. Pachetele se pot aduce la sediul nostru din Str. Prelungirea București, Nr. 24, Bl. M19, Scara 4, Etaj 1, Apartament 1-2, Călărași, Județul Călărași.
Dovada donației reprezintă completarea unui tabel după predarea pachetelor. După procesarea datelor, revenim cu un mail de confirmare și cu un număr pentru biletul / biletele dumneavostra.
Tragerea la sorti.
Tragerea la sorti vă fi organizată de echipa noastră. Extragerea va avea loc în data de 10.05.2021 și va fi postată pe pagina de Facebook Crucea Roșie Călărași https://www.facebook.com/CruceaRosieFilialaCalarasi . Câștigătorii sunt aleși în mod aleatoriu, prin tragere la sorti, dintre toți participanții eligibili la tombolă folosind aplicația https://www.random.org/integers/
Câștigătorii sunt anunțați telefonic sau prin poșta electronică până în data de 25.05.2021. Premiile se pot revendica și ridica de la sediul nostru până în data de 25.06.2021
Cadrele didactice participante care se implică activ împreună cu clasa / clasele de elevi și / sau preșcolari primesc un certificat pentru dosarul personal.
Premii:
*Categoria adulți (peste 18 ani)
– 1 Imprimantă – Multifunctional Inkjet Color Epson L3160 CISS, Retea, Wireless, A4 (valoare 950 lei/buc)
– 1 Boxă portabilă – Boxa Portabila Activa Akai SS022A-X6, USB/SD CARD, Negru (valoare 300 lei/buc)
– 1 Tablă magnetică – Tabla magnetica rotativa A+, 90 x 120 cm si accesorii, markere, burete, spray, magneti (valoare 335 lei/buc)
– 2 Flipchart magnetic – Flipchart magnetic A+, 70×100 cm si accesorii, markere, burete, spray, magneti (valoare 150 lei/buc)
– 3 Laminator – Laminator A+ Office, A4 (valoare 110 lei/buc)
– 2 rachete tenis adulți decathlon – RACHETĂ TENIS TR100 NEGRU ADULŢI ARTENGO (valoare 40 lei/buc)
– 3 Carduri cadou LIDL 100 lei
– 3 Cursuri de Prim Ajutor (valoare 250 lei/curs)
– vouchere cadou 100 lei.
*Categoria copii (5-18 ani)
– 2 perechi căști gaming – Casti Gaming HunterSpider V3 Pro, Surround Sound 7.1, Super Deep Bass, Lumina LED, Pentru PC / XBOX / PS , Microfon Noise Cancelling, Zero Ear Pressure, Control Volum, Insertie Metal, Protectie ureche din piele, Multi Platform , Rosu (valoare 120 lei/buc)
– 1 Kit gaming – Kit gaming Redragon S101-BA tastatura, mouse, casti si mousepad (valoare 165 lei/buc)
– 2 boxe portabile – Boxa portabila Sony SRS-XB12L, EXTRA BASS, Bluetooth, Rezistenta la apa IP67, Albastru (valoare 160 lei/buc)
– 2 rachete tenis copii decathlon – RACHETĂ TENIS TR100 MĂRIMEA 19 COPII ARTENGO (valoare 40 lei/buc)
– 3 mingii fotbal decathlon – MINGE FOTBAL F500 LIGHT HIBRID MĂRIMEA 5 ALB-NEGRU-ARGINTIU KIPSTA (valoare 50 lei/buc)
– 3 Cursuri de Prim Ajutor (valoare 250 lei/curs)
– vouchere cadou 100 lei.
Valoarea totală a premiilor este de aproximativ 5.500 lei. Costurile premiilor sunt suportate de Crucea Roșie Călărași, Asociația EM și diferiți sponsori.
Reguli generale.
– Prin participarea la tombolă, participanții sunt de acord să respecte regulile și alte condiții stabilite de regulamentul oficial. În cazul în care organizatorul constată că un câștigător nu a îndeplinit și/sau nu a respectat condițiile stipulate de regulamentul oficial al promoției, își rezerva dreptul de a suspenda oricând drepturile și beneficiile ce revin câștigătorului, fară alte despăgubiri sau plati.
– Câștigătorilor le poate fi solicitată participarea la acțiuni publicitare ce însoțesc sau rezultă în urma acestui concurs promoțional, fară alte obligații sau plăți.
Protecția datelor personale
– În conformitate cu legislația în vigoare, Organizatorul vă face public numele câștigătorilor și câștigurile acordate în cadrul acestei campanii.
– Organizatorul se obligă, de asemenea, să respecte prevederile Legii nr. 677/2001, privind protecția datelor personale stocate pe durata Campaniei. Organizatorul se angajează să păstreze confidentialitatea datelor personale ale participanților/câștigătorilor la prezenta campanie și să le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial și legislației în vigoare.
Numele/Adresa organizatorilor
CRUCEA ROȘIE CĂLĂRAȘI
Director – Dna. Aura Giurcă Tel.: 0727.688.423
Coordonator proiecte sociale – Prof. Ruseanu Iulian Tel.: 0763.694.981
Adresa – Str. Prelungirea București, Nr. 24, Bl. M19, Scara 4, Etaj 1, Apartament 1-2, Călărași, Județul Călărași.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Când vor fi numiţi noii prefecţi şi subprefecţi

mar mart. 2 , 2021
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Autor: Florentina Chiru 02.03.2021 Conform negocierilor, liberalii vor avea 23 de prefecţi şi 47 de subprefecţi, USR-PLUS, 14 prefecţi şi 28 de subprefecţi, iar UDMR, cinci prefecţi şi 10 subprefecţi. Toţi cei 127 de prefecţi şi subprefecţi negociaţi în cadrul coaliţiei guvernamentale vor fi numiţi […]